Serpentis
Image default
Dienstverlening

ARO: hét adres voor hulp bij huisontruiming en oplevering

Gaan uw ouders binnenkort verhuizen naar een verzorgingsflat? Staat u zelf op het punt naar een kleinere woning te gaan? Bij verhuisfirma’s hoeft u niet aan te kloppen, die transporteren slechts dozen en losse meubelstukken van a naar b. ARO (Alle Rommel Opgeruimd) kan u wel van dienst kan zijn. Dit familiebedrijf zorgt dat spullen waar u geen plek meer voor heeft een tweede leven krijgen. Meubilair, witgoed, apparatuur en dergelijke die in slechte staat verkeren worden naar de milieustraat gebracht. Gordijnen en lamellen worden verwijderd, net als vloerbedekking / parket. Zodra de klus van het huis leegmaken erop zit, worden eventuele spijkers en haakjes uit de muren gehaald. Tot slot wordt de woning schoongemaakt. U kunt er zeker van zijn dat de huiseigenaar of de woningbouwcorporatie 100% tevreden is tijdens de oplevering. Heeft u destijds een borgsom betaald? Die krijgt u nu gegarandeerd terug.

 Fontrui

Alhoewel de meeste klanten particulieren zijn, werkt ARO ook in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid. De medewerkers worden ingeschakeld voor bedrijfsontruimingen, archiefvernietigingen en bewindvoerderszaken. Dat Alle Rommel Opgeruimd een allround specialist is, blijkt ook uit het feit dat ze tuin, balkon of terras ‘gewoon’ meenemen tijdens de schoonmaakronde. Zeker als het huis snel verkocht moet worden, is het essentieel dat buitenruimtes er keurig uit zien. Het gras maaien, onkruid verwijderen, bomen en struiken snoeien: ook dit hoort bij de dienstverlening van ARO.

 

Misschien maakt u zich zorgen over het prijskaartje. We kunnen u geruststellen. Alle Rommel Opgeruimd stelt zich ook qua tarieven professioneel op; voor iedere klant een eerlijke, concurrerende prijs. Een paar citaten uit de reviews over ARO:

“Tegen een alleszins acceptabel tarief echt kwaliteitswerk, waarbij afspraken méér dan nagekomen worden.”

“Ze denken mee, ze behandelen de spullen in het huis met respect, werken snel, precies en tegen een redelijke prijs.”

“Alles was tiptop geregeld! De offerte, het tijdsbestek en zo ook de oplevering. Fijn dat er ook nog servicegerichte firma’s zijn; onze dank is groot!”

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/