Serpentis
Image default
Dienstverlening

Auto rijschool Utrecht lest ook weekends

Het is belangrijk dat je de juiste rijschool in Utrecht voor jou kiest. Dit is belangrijk omdat je een band maakt met de rij instructeur en het is van belang dat je elkaar in dit proces begrijpt. Jou rij instructeur is een mentale coach, respecteert en je niet oordeelt op de fouten die je maakt tijdens je rijlessen. wij vinden het juist belangrijk dat er ook fouten worden gemaakt tijdens het rijlessen. want van de fouten wordt er van geleerd. zodat je de gevaarlijke situaties beheerst en zelfstandig kan doen.

 

 Rijles bij de bekenste rijschool van Utrecht

Ook al heb je misschien angst of faalangst die we u kunnen verhelpen, en wij zullen elke leerling helpen om met vertrouwen en tevreden het rijbewijs te behalen. Iedereen is natuurlijk verschillend de ene heeft meer tijd nodig dan de ander, maar wij ondersteunen u tijdens uw rijlessen met volle ambitie kan krijgen. U kunt altijd pauzes nemen tijdens de rijlessen en ook tijdens lessen kan je met vragen ons altijd benaderen. Wij zijn heel flexibel met het inplannen van de rijlessen dus heeft rijschool in Utrecht geen problemen als het gaat om inplannen met de lestijden. Ook halen en zetten wij op of op uw uiteindelijke bestemming. Ook al heb je misschien angst of faalangst die we u kunnen verhelpen.

 

 Erkende rijschool van Utrecht

 

Bent u benieuwd of de auto rijschool Utrecht door gaat met rijlessen? Het is voor ons heel zwaar om allemaal in deze tijden een betaalbaar autorijschool te vinden. Wij kunnen het met trots zeggen dat wij allemaal ons werk kunnen oppakken nu de pandemie voorbij is is de CBR is ook weer open en iedereen die al zijn theorie gehaald heeft en klaar is voor het praktijkexamen kan weer zich aanmelden voor de rijexamens. als u tijdens de quarantaine periode rijlessen heeft genomen en het nu weer wilt oppakken kan dat natuurlijk bij ons. Bekijk hoe je de beste rijschool kiezen