Serpentis
Image default
Bedrijven

Automatic Gear: een professionele en effectieve automaat revisie

Voorkom problemen en zorg voor een regelmatige automaat revisie

Voordelen van een automaat

Steeds meer Nederlanders kiezen tegenwoordig voor een automaat. Deze auto´s zijn namelijk erg eenvoudig te besturen en rijden steeds zuiniger. Het is echter belangrijk dat u een automaat goed onderhoudt. Een defect of een hapering leidt namelijk al snel tot problemen met de motor. Voor een professionele automaat revisie kan u bij het team van Automatic Gear terecht. Deze ervaren monteurs hebben zich namelijk gespecialiseerd in de revisie, reparatie en het onderhoud van automatische transmissies en versnellingsbakken.

Een gestructureerde automaat revisie

Tijdens een automaat revisie door Automatic Gear wordt elk onderdeel van de automaatbak gecontroleerd. Ze kijken na of alle elementen nog goed werken en of ze niet versleten zijn. Alle onderdelen die schade aan de auto kunnen veroorzaken, worden vervangen. De overige onderdelen worden schoongemaakt en weer in uw auto geplaatst. Dankzij een regelmatige automaat revisie vermijdt u storingen en kan u steeds met een gerust hart de weg op.

Complexe powershifts

Bent u de eigenaar van een Volvo of Ford, dan vindt u een powershift automaat terug in uw auto. Deze powershifts zijn erg complex en vertonen regelmatig ernstige problemen. Het is dan ook belangrijk dat de powershift automaat regelmatig onderhouden wordt. De monteurs van Automatic Gear hebben zich gespecialiseerd in powershifts en helpen elke storing dan ook snel de wereld uit.

Ervaring en vakmanschap

Automatic Gear wordt beschouwd als dé specialist in automatische transmissie. Ze zorgen voor een snelle en deskundige revisie en reparatie van uw versnellingsbak. Hierbij gebruiken ze enkel de beste materialen, waardoor ze steeds een duurzaam resultaat bereiken. Na een onderhoud door Automatic Gear blijft u dan ook voor lange tijd van defecten en storingen gespaard.