Serpentis
Image default
Bedrijven

Bijl PR: expert in crisiscommunicatie in Rotterdam

Opeens zaten we in een acute crisissituatie met ons bedrijf. We waren naarstig op zoek naar hulp en professioneel advies. Die kregen we van Bijl PR. Een expert in crisiscommunicatie in Rotterdam en omgeving. Bijl PR heeft een transparante aanpak ontwikkelt hoe crisiscommunicatie voor meer succes kan zorgen binnen ons bedrijf.

Bijl PR’s crisiscommunicatiestrategie

Wat Bijl PR voor ons deed? Ze bouwden aan onze reputatie. Ze hielpen die reputatie te beschermen door er in onze crisissituatie te zijn met hun gespecialiseerde diensten. Hoe? Door bepaalde boodschappen te benadrukken, door voor mogelijk bijkomende effecten van handelwijzen te waarschuwen. En door alles wat over ons bedrijf wordt gezegd te monitoren.

Bijl PR heeft een crisiscommunicatiestrategie voor ons opgezet en uitgevoerd. Hun werkwijze kenmerkt zich als zeer ervaren, praktisch en strategisch scherp.

Trainingen en ondersteuning in crisissituaties

PR bureau Bijl PR ondersteunde ons op de volgende gebieden:

  • Inrichting en borging van crisiscommunicatie in een organisatie;
  • Opzet en uitvoering van crisisoefeningen;
  • Ondersteuning in crisissituaties door zeer ervaren adviseurs en/of woordvoerders;
  • Trainingen crisiscommunicatie: voor communicatieprofessionals en/of bestuurders;
  • Social media monitoring en analyse.

Mediatraining crisiscommunicatie in Rotterdam

Naast trainingen crisiscommunicatie geeft Bijl PR ook mediatraining in Rotterdam. Onze medewerkers hebben gemerkt dat een mediatraining crisiscommunicatie altijd maatwerk is. De trainers zijn ervaren. Ze weten wat er komt kijken bij een goed mediatreden. In acute crisissituaties (zoals bij ons) verzorgen ze ook spoedmediatrainingen. Indien gewenst nemen ze dan meteen een statement van de CEO en stellen ze die beschikbaar aan de media.

Social media trainingen van Bijl PR

We konden ook kiezen voor social media trainingen van Bijl PR, uiteraard ook op maat gemaakt. Bedrijven krijgen dan uitleg over wat ze allemaal kunnen doen met social media en hoe medewerkers kunnen twitteren. Tot slot ook nog workshops over hoe bedrijven een social media beleid kunnen opzetten.

Bijl PR Adres: Coolsingel 104, 3011 AG Rotterdam Telefoon: 010-2842929 Provincie: Zuid-Holland

https://www.bijlpr.nl/