Serpentis
Image default
Bedrijven

BIO-UV voor industriële toepassingen

Bent u op zoek naar BIO-UV producten voor industriële toepassingen? BIO-UV is UV apparatuur die het makkelijker maakt om voor industriële toepassingen zuiniger om te gaan met water, water te reinigen of om op een andere wijze de waterkwaliteit aanzienlijk te verhogen. Interessant voor uw bedrijf? In Nederland kunt u bij Zebraport terecht voor de BIO-UV producten.

Waarom zijn BIO-UV producten goed voor het milieu?

Dankzij de BIO-UV toepassingen kunt u uw processen waarbij water gebruikt wordt milieuvriendelijker maken. Water op een verantwoorde wijze hergebruiken is hiermee mogelijk. Wat normaliter afvalwater was waar u niets meer mee doet, kunt u nu van verontreinigd water weer bruikbaar water maken.

Water wordt steeds schaarser op de wereld, dus het is voor mens en aarde steeds belangrijker dat we hier bewust mee omgaan. Door te zorgen dat ons water hergebruikt kan worden, kunnen we zuiniger met deze delfstof omgaan.

Waarvoor zijn de BIO-UV producten toepasbaar?

U kunt bij Zebraport terecht voor UV-C apparatuur speciaal voor industriële toepassingen. Zo bieden ze hoge kwaliteit vloeistoffilters en industriële filters. De toepassingen die ze aanbieden zijn toepasbaar voor in ieder geval de volgende situaties:

  • Behandeling van afvalwater;
  • Voor de productie van schoon drinkwater;
  • Legionella ontsmetting;
  • Automatische chlorine-vrije behandeling van zwembaden en spa’s;
  • Ballast water behandeling bij zeeschepen;
  • Zuivering van water in een aquarium of vijver;
  • Aqua- en agricultuur toepassingen.

Kunt voor goed UV-C apparatuur voor één of meer van bovenstaande toepassingen gebruiken? Neem dan gerust contact op om te vragen naar hun BIO-UV producten voor industriële toepassingen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de toepassingen van de BIO-UV producten die Zebraport te bieden heeft voor bedrijven? Bekijk dan vooral hun website en neem contact op. Ze leggen u graag geheel vrijblijvend meer uit over wat BIO-UV voor uw bedrijf(sprocessen) kan betekenen. Samen zorgen voor een milieubewustere aanpak.

http://www.zebraport.com/