Serpentis
Image default
Zakelijk

Blanco etiketten voor jouw bedrijf

Ben jij op zoek naar blanco etiketten die je in grote hoeveelheden kan bestellen? Dan kan je op zoek gaan naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, zoals een drukkerij. Blanco etiketten kan je voor veel verschillende toepassingen gebruiken, maar welke zijn dat precies? Dat lees je hieronder! 

Blanco etiketten voor verschillende zaken te gebruiken

Je kunt blanco etiketten voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan verzendetiketten, adreslabels en barcode etiketten. Je kunt blanco etiketten verwerken in een etiketteermachine, maar ook gemakkelijk in je eigen printer. Bij een drukkerij kun je de blanco etiketten bestellen in elke gewenste hoeveelheid en kwaliteit, dus ook in grote hoeveelheden. Je kiest vervolgens zelf de vorm en afmeting van de etiketten. Een aantal van de materialen die een drukkerij vaak heeft voor het maken van blanco etiketten zijn thermisch papier, suikerriet papier en PEP. Maar zijn er ook nog voordelen verbonden aan blanco etiketten? Jazeker! Lees snel verder welke voordelen dat zijn.

Voordelen van blanco etiketten

Als je blanco etiketten bestelt bij een drukkerij, heb je vaak de volgende voordelen:

  • Je hebt bij de meeste drukkerijen de keuze uit wel 10 verschillende materialen.

  • Er zijn bij veel drukkerijen 5 verschillende mogelijkheden van het bedrukken van de etiketten, waaronder laser, lint en inkjet. Vraag dus de desbetreffende drukkerij na welke methode het beste is voor jouw etiketten.

  • Vaak heb je de keuze uit 5 verschillende soorten lijm, waaronder extra permanent en semipermanent. Ook hiervoor geldt dat je dit even na moet vragen bij de drukkerij, zodat je zeker weet welke lijm zij kunnen bieden.

Weet je nog niet helemaal wat je wil bestellen, maar wil je wel graag weten wat een drukkerij voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website van de drukkerij die jij in je hoofd hebt. De drukkerij helpt jou graag verder in het maken van de beste keuzes.

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/blanco-etiketten