Serpentis
Image default
Bedrijven

De beste verloskundige in Rijswijk of Den Haag

Wanneer je zwanger bent en op zoek bent naar een verloskundige is er echt zo veel keus. Al helemaal wanneer je in zo’n grote stad woont zoals wij. Wij wonen namelijk in Rijswijk, dat is in de omgeving van Den Haag ligt. Dan is er op het gebied van verloskundigenpraktijken echt zo ontzettend veel keus!

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een verloskundige Rijswijk van verloskundigenpraktijk Otis. En daar zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg blij mee. We hebben namelijk van professionele en prettige zorg en begeleiding genoten.

Ook bij een kinderwens

Wat we voornamelijk heel erg fijn vinden aan deze verloskundigenpraktijk, is het feit dat je hier ook terecht kunt wanneer je een kinderwens hebt maar nog niet zwanger bent. Zo konden we bijvoorbeeld een afspraak maken met een van de verloskundigen om onze kinderwens te bespreken. Gedurende dit gesprek hebben we de resultaten van de Zwanger wijzer besproken, en kregen we allerlei adviezen.

Bovendien heeft deze verloskundige ons ook tips gegeven die ervoor zorgen dat het zwanger raken misschien sneller gaat. Dat wil na een half jaar ‘proberen’ namelijk nog steeds niet helemaal lukken. Maar dat kan gebeuren natuurlijk, ieder lichaam zit anders in elkaar.

Op zoek naar een verloskundigenpraktijk?

Kortom: ben je ook op zoek naar een verloskundige in Den Haag of de directe omgeving van Den Haag? Dan raden we zeker aan om je in te schrijven bij Verloskundigenpraktijk Otis. Je kunt je na een positieve zwangerschapstest meteen aanmelden. Vervolgens nemen de verloskundigen contact met je op.

De verloskundigen die werkzaam zijn bij deze praktijk begeleiden je precies zoals je dat wenst. Wanneer ik meer informatie wenste kon ik altijd bij ze terecht. En als ik me zorgen maakte stelden ze me altijd gerust. Echt een aanrader! Ik wens je in ieder geval alvast een hele fijne zwangerschap toe.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/