Serpentis
Image default
Dienstverlening

De mooiste wandtegels en vloertegels koopt u hier

Bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk kunt u terecht voor de mooiste vloertegels en wandtegels. Zij hebben een zeer ruime showroom, direct gelegen aan de A27 tussen Utrecht en Gorinchem. Nergens in de regio vindt u zo’n ruim aanbod aan tegels als bij deze specialisten.

Diverse soorten vloertegels voor iedere ruimte

In de showroom kunt u onder andere terecht voor de mooiste tegels voor uw vloeren. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of een andere ruimte in uw huis verbouwen? Dan is dat een uiterst geschikt moment om nieuwe vloertegels uit te kiezen. Gaat u meer voor een landelijke uitstraling? Kies dan voor een klassieke tegelvloer. Houdt u meer van een moderne uitstraling? Kies dan voor antracieten vloertegels. Daarnaast kunt u ook kiezen of u grote tegels of juist kleine tegels wilt. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het bij deze experts.

Een ruim assortiment aan wandtegels

Zo vindt u bij deze experts – naast vele soorten vloertegels – ook prachtige wandtegels. Ook hier kunt u kiezen uit vele soorten en maten tegels voor op uw muur. Wandtegels zijn uitermate geschikt voor in uw badkamer, keuken en toilet. Tegels op de muur geven deze ruimtes een zeer chique uitstraling. Wanneer u langskomt in de showroom, dan vindt u diverse tegelkasten waar u de gehele collectie wandtegels in alle rust kunt bekijken.

Kom langs in de showroom

Bent u geïnteresseerd in de schitterende wandtegels of vloertegels van deze experts? Kom dan eens langs in de showroom. U bekijkt alle prachtige tegels in het echt. Met eventuele vragen kunt u natuurlijk terecht bij de deskundige medewerkers. Het is uiteraard ook mogelijk om van tevoren contact op te nemen met deze vloerspecialisten. De contactgegevens vindt u op hun website. Kom langs en koop de mooiste tegels voor uw wand of vloer bij KROON Vloeren in Steen!