Serpentis
Image default
Bedrijven

De schilder in Maastricht

De schilder in Maastricht

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Maastricht? Dan zit je bij ons, Schilder Stikkelbroeck goed! Wij bieden autenthiek schilderwerk, hoge kwaliteit en goede service aan. Daarnaast is onderhoud erg belangrijk voor ons en zien wij je graag tevreden. Dit dan wij al meer dan 65 jaar! Daarnaast bieden wij ook een 10 jarig onderhoudsplan aan, zodat jouw huis meer waard blijft! Wij komen dan elkaar langs voor een inspectiebeurt en om het schilderwerk eventueel bij te werken. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Gaan dan naar onze site en bekijk de voorwaarden.

Echte vakmensen

Voordat we gaan schilderen bekijken we eerst de het schilderwerk op locatie, bijvoorbeeld in: Sittard, Roermond of Heerlen. We bekijken dan wat er gedaan moet worden en wat hiervoor het beste plan is. We schilderen zowel binnen als buiten. Wanneer onze schilders aan de slag gaan, word je goed op de hoogte gehouden van het proces. Het is natuurlijk belangrijk dat ons werk aan jouw verwachtingen voldoet.

Diverse diensten

Wij zijn op verschillende markten thuis. Ben je bijvoorbeeld niet goed in behangen? Wij kunnen diverse soorten behang op je muur behangen. Denk bijvoorbeeld aan: Glasweefsel-, Vinyl- of papierbehang. Stikkelbroeck staat voor je klaar, de schilder in Maastricht en omgeving.