Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Deze shake is geweldig voor je huid

Oud worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst met zo min mogelijk rimpels. Ze zijn helaas niet te voorkomen, maar je kan er gelukkig wel iets aan doen zodat ze langer weg blijven of dat je huid uiteindelijk minder rimpels heeft. Goede voeding en drinken draagt hier zeker aan bij, op deze manier. Je kan dit uitbreiden met bijvoorbeeld een beauty shake, een shake die wij aanraden is toch wel de luminous beauty shake. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Zie het niet als een voorwaardige maaltijd

Een shake is zeer gemakkelijk, je krijgt zo genoeg vitamines binnen om je huid een boost te geven. Alleen let er wel op het is natuurlijk wel gewoon een toevoeging. Je moet allereerst jezelf van binnenuit goed verzorgen, alleen een luminous beauty shake is niet voldoende. Je moet daarnaast bijvoorbeeld voldoende drinken, goed en gezond eten, niet te veel alcohol drinken en ook je gezicht op een andere manier goed verzorgen. 

Dit doet de shake met je huid

De luminous beauty shake is een veganistische shake waarmee je jouw collageenproductie stimuleert en je natuurlijke schoonheid van binnenuit verbetert. Het bevat onder andere vitamine C, magnesium en zink. Het grootste voordeel van de luminous beauty shakes is dat ze makkelijk zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf een shake maken die gezond is voor je huid, maar dat kost je veel meer tijd. Met een shake hoef je alleen maar een schepje poeder toe te voegen aan water, melk of een smoothie. Het is nog lekker ook, je kan dan ook kiezen uit verschillende smaken. Er zit dus zeker een smaak tussen die jij lekker vindt!

Hier kan je de shake aanschaffen

Nu vraag jij je vast af: hoe kan het dat deze shake zoveel voordelen biedt? Het belangrijkste ingrediënt van de shake is een collageen supplement. Dit is een van de belangrijkste eiwitten en verantwoordelijk voor het soepel houden van je huid. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen je aanmaakt. Hierdoor wordt je huid minder soepel en krijg je sneller rimpels. Als je elke dag voldoende groente en fruit eet, genoeg drinkt, je huid goed verzocht, dagelijks beweegt en niet te veel alcohol drinkt kan deze shake de perfecte toevoeging zijn voor een mooie huid!

 

https://superfoodies.nl/