Serpentis
Image default
Bedrijven

Digital Asset Management Systeem van Smooth Publish

Met een Digital Asset Management systeem (DAM systeem) van Smooth Publish staan al uw bestanden bij elkaar op een centraal en beveiligd platform. Uw bestanden zijn op deze manier zeer overzichtelijk, waardoor u kostbare tijd bespaart. U hoeft namelijk nooit meer te zoeken naar een bestand of afbeelding.

Narrowcasting systeem

Naast het Digital Asset Management systeem kunt u bij Smooth Publish ook een narrowcasting systeem aanschaffen. Hiermee verspreid u uw content via diverse beeldschermen zodat het direct bij de doelgroep aankomt. Op deze manier maakt u uw corporate huisstijl overal toegankelijk. Het narrowcasting systeem van Smooth Publish zorgt ervoor dat u uw uitingen gemakkelijk maakt en verspreidt. Alle functionaliteiten van het maken van content, dus het schrijven, afbeeldingen zoeken en versturen, worden ondersteund in dit systeem.

Voordelen van de systemen van Smooth Publish

De systemen van Smooth Publish hebben veel voordelen. U kunt van deze voordelen genieten als u kiest voor een abonnement op deze systemen. Om het overzichtelijk te maken, zijn de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Gemakkelijk te gebruiken;
  • Gebruiksvriendelijk publiceren via web, print en signing;
  • Bespaar veel op interne en externe kosten;
  • Corporate communicatie en brand management in één.

Diverse abonnementen

Bent u geïnteresseerd in de systemen van Smooth Publish? Kijk dan op de website voor meer informatie. Smooth Publish werkt met abonnementen zodat u altijd betaalt voor de diensten die u nodig hebt en niet meer. U kunt zeer eenvoudig een demo aanvragen via de website zodat u eerst kunt kijken of een van de platforms iets voor uw bedrijf is. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met het bedrijf. Ze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

https://smoothpublish.com/