Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Een hondenpoepschep maakt het elk baasje een stuk gemakkelijker tijdens het uitlaten

Als hondenbaasje bent u er verantwoordelijk voor dat uw viervoeter – of beter gezegd: de uitwerpselen – de hygiëne niet in het geding stelt en de natuur niet beïnvloedt. Hondenpoep is onhygiënisch, waardoor veel gemeenten baasjes dan ook verplicht hebben gesteld de uitwerpselen op te ruimen. Maar ook in tal van natuurgebieden buiten de bebouwde kom zijn hondenuitwerpselen niet wenselijk, ze worden namelijk maar langzaam afgebroken, omdat het geen bacteriën bevat die aan dat proces bijdragen. Een hondenpoepschep behoort dan ook tot de uitrusting van elk baasje.

Het alternatief voor losse plastic zakjes

Nog steeds zijn er veel hondenbezitters die klungelen met boterhamzakjes of andere plastic zakjes. Deze zijn totaal niet handig en leveren ook nog eens het risico op dat uw handen vies worden. Hondenpoep aan uw handen is wel het laatste waar u behoefte aan heeft. De moderne hondenpoepschep is eenvoudig met één hand te bedienen. Zo kunt u met uw andere hand de hondenriem vasthouden.

Een hondenpoepgrijper in combinatie met een hondenpoepzakje te gebruiken

Bij de online winkel Dierenhoekje vindt u niet zomaar een hondenpoepschep, maar een exemplaar dat niet handiger in gebruik kon zijn. Deze schep, ook wel een hondenpoepgrijper genoemd, is zeer eenvoudig te bedienen. U plaatst een hondenpoepzakje in de opening van de grijper, waarna u deze vervolgens gebruikt om de uitwerpselen op te pakken. In dezelfde webwinkel kunt u direct de benodigde hondenpoepzakjes aanschaffen.

Geniet van snelle levering

Dierenhoekje is een online dierenwinkel die zich specialiseert in producten voor hond en kat. Ook zijn artikelen voor knaagdieren er verkrijgbaar. U heeft de keuze uit tal van A-merken. De webwinkel staat altijd open voor nieuwe input; indien u iets in het assortiment mist, kunt u daarover contact opnemen. De webshop zal er alles aan doen om het u toch te kunnen leveren. Uw order wordt zo snel mogelijk verstuurd. Bij bestellingen binnen Nederland worden vanaf een bedrag van € 49,- geen verzendkosten in rekening gebracht.

https://www.dierenhoekje.nl/