Serpentis
Image default
Geschenken

Een mooi en fairtrade geschenk voor jouw dierbaren

Wil je jouw dierbaren graag verrassen met een bijzonder cadeau waarbij fairtrade centraal staat? Bij Embrace the World ben je hiervoor aan het juiste adres. Of het nu gaat om een verjaardagsgeschenk, bedankje of een cadeautje voor zomaar, dankzij het ruime assortiment vind je bij deze winkel voor iedere gelegenheid en persoon het perfecte fairtrade geschenk. Alle artikelen worden weergegeven met een uitgebreide productomschrijving waardoor je wordt voorzien van waardevolle informatie zoals van welk materiaal het geschenk is gemaakt, hoe je het product dient te gebruiken en vanuit welk land het afkomstig is.

Meer over de gezichten achter de winkel

Dick en Ida zijn de gezichten achter deze bijzondere webshop die sinds 2015 online staat. Door onzekere tijden op hun werk, kwamen er steeds meer fantasieën om iets voor hunzelf te beginnen. Zo werd ook hun diepe interesse in fairtrade en duurzame producten uitgebreid besproken. Zelf kocht het stel namelijk al regelmatig fairtrade geschenken om cadeau te geven aan hun dierbaren. Met wat startgeld werden de fantasieën en beraamde ideeën stap voor stap steeds meer werkelijkheid en in mei van eerder genoemd jaar ging de website eindelijk online. Vandaag de dag doen de eigenaren nog steeds hun uiterste best om hun klanten een plezier te doen met unieke producten afkomstig uit de gehele wereld.

Koop een uniek geschenk

Een passend fairtrade geschenk koop je zeer eenvoudig op de website van Embrace the World. Zo bestel je gemakkelijk een mooi sieraad, een windgong met een prachtig zuivere klank of een sierlijk fairtrade beeldje. Dit is slechts een kleine greep uit het enorme assortiment dat het bedrijf te bieden heeft. Je vindt er namelijk ook de lekkerste hakhoning in diverse smaken, diverse meditatie-artikelen en unieke kleding. Wie ontvangt er van jou binnenkort een uniek fairtrade geschenk? Kijk rond in de webshop en plaats je bestelling!

Gerelateerde artikelen

Bedrukte cadeaus en het personaliseren van een cadeau

Met deze cadeaus maak je je personeel blij

Met de as van overledenen een diamant maken met dezelfde eigenschappen als natuurlijke diamant