Serpentis
Image default
Geschenken

Met de as van overledenen een diamant maken met dezelfde eigenschappen als natuurlijke diamant

Diamant is de bijzonderste delfstof die ooit op onze planeet werd gevonden. Het is volledig opgebouwd uit koolstof, die miljarden jaren geleden op grote diepte werd samengeperst. Deze extreme omstandigheden hebben geleid tot het ontstaan van deze prachtige edelsteen. Zijn eigenschappen zorgen ervoor dat hij de meest gewaardeerde van alle edelstenen is. Bent u op zoek naar een symbolisch sieraad na het overlijden van een dierbare? Dan bent u niet afhankelijk van deze kostbare, natuurlijke edelsteen, maar kunt u deze ook kunstmatig laten maken. De as van overledenen tot een diamant omvormen is iets wat steeds vaker wordt gedaan.

Asdiamanten door gespecialiseerde diamantbewerkers

Laat u de as van overledenen in een diamant omzetten, dan spreken we van een asdiamant. Dit complexe proces kan enkel bij gespecialiseerde diamantbewerkers plaatsvinden, zoals bij het Antwerpse CR Diamond Polishing, dat zich een expert op dit gebied mag noemen. De asdiamanten worden onder het label SoulGem aangeboden. Er bestaan tal van mogelijkheden en de vakkundige diamantbewerkers houden graag rekening met uw wensen.  

Hoe een sieraad u door een rouwperiode heen kan helpen

Door de as van overledenen in een diamant te verwerken, maakt u de herinnering aan uw geliefde tastbaar. Een sieraad zegt vaak veel meer dan een asbus en brengt zowel tijdens als na de rouwperiode positievere gevoelens met zich mee. Telkens wanneer u naar het sieraad kijkt, herinnert u zich de fijne momenten met uw geliefde, die u altijd en overal bij u kunt dragen.

Mogelijkheden op het gebied van herinneringsdiamanten

CR Diamond Polishing is een bedrijf dat zich bezighoudt met diamantbewerking en daarin jarenlange ervaring heeft. Herinneringsdiamanten ontbreken sinds enige tijd ook niet meer aan de dienstverlening. Op de website van het bedrijf vindt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden, alsmede de gehanteerde prijzen. Kiest u ervoor meerdere herinneringssieraden te laten maken, dan ontvangt u een ruime korting.