Serpentis
Image default
Bedrijven

Effectieve strategieën voor beleidsbeïnvloeding

Van het organiseren van een digital public affairs campagne tot het beïnvloeden van beleidsontwikkelingen in Den Haag of Brussel, Public Matters is dé specialist in beleidsbeïnvloeding en strategische communicatie. Organisaties kunnen bij dit public affairs en lobbyadviesbureau terecht voor advies over het verkrijgen van een gewenste positie in het politieke, bestuurlijke en publieke veld. Het team van adviseurs heeft expertise op het gebied van diverse sectoren, van technologie tot financiën en van zorg tot klimaat en milieu.

Advies over digital public affairs en gevaren crisiscommunicatie

Public Matters werd opgericht in 2001 en in die tijd zat het kantoor in het Haagse Babylon. Na een groei te hebben doorgemaakt bevindt het adviesbureau zich tegenwoordig aan de Bezuidenhoutseweg, naast het ministerie van Economische Zaken. De onderneming, opgericht door Peter van Keulen, is niet alleen werkzaam op het terrein van lobby en public affairs in Den Haag, maar heeft ook een kantoor in Brussel. Als u als onderneming, bestuurder of brancheorganisatie besluitvorming wilt beïnvloeden, dan slaagt u daarin met een public affairs en lobby-aanpak die proactief en systematisch is. Public Matters adviseert en ondersteunt onder meer op het gebied van digital public affairs, social media campagnes, online stakeholdermanagement en gevaren crisiscommunicatie.

Reputatiemanagement en voorkomen reputatieschade

Als het gaat om het managen van beleidsmakers en influencers en het inzetten van digitale media heeft Public Matters de nodige ervaring. Ook als u de reputatie van uw onderneming of branche in de politieke en bestuurlijke arena in kaart wilt brengen, dan bent u bij Public Matters aan het juiste adres. De uitvoering van onderzoeken als krachtenveldanalyses, reputatieonderzoek en voorkomen reputatieschade is bij dit Haagse adviesbureau dan ook in goede handen.

De deskundige adviseurs van Public Matters zijn creatief en resultaatgericht. Zij zijn niet alleen werkzaam op het gebied van public affairs in Den Haag, maar ondersteunen cliënten ook internationaal via netwerken binnen en buiten Europa.

https://publicmatters.nl/