Serpentis
Image default
Bedrijven

Er gaat niets boven de kracht van een 3D presentatie

Er gaat niets boven de communicatiekracht van visuele presentaties. Of het nu gaat om productintroducties of een bedrijfspresentatie, in het digitale tijdperk kan alles het beste visueel gepresenteerd worden. Mitsi Studio heeft een team van 3D animatoren, ontwerpers en filmmakers om aan al uw wensen te voldoen. Ook werkt Mitsi Studio samen met 3D animatoren uit Europa en de USA.

Hoe gaat Mitsi Studio te werk?

Mitsi Studio werkt grondig en stapsgewijs aan nieuwe opdrachten. De eerste stap bestaat uit een aanvraag en onderzoek. Zeg maar de analysefase, waarbij de animatiestijl bepaald wordt op basis van het soort bedrijf en de doelgroep. Hierna volgt de planning en kostencalculatie. Als derde stap volgt het moodboard en storyboard, dat is een ruwe schets en opzet van de animatie.

Pas dan start de feitelijke productiefase van de animatie. Tussendoor zijn er 2 feedbackmomenten, waarbij u nog ruimschoots de gelegenheid krijgt uw wensen door te geven. Nu volgt de laatste fase van oplevering: de montage van de video en geluidsbewerking. Ook hier krijgt de klant een laatste mogelijkheid om terugkoppeling te geven.

Een aantal van de klanten van Mitsi Studio

Mitsi Studio mag grote en toonaangevende klanten tot zijn klantenkring rekenen, zoals: Adidas, MG, Vodafone, de gemeente Den Haag, ABN-AMRO en AH. Voorbeelden van hun animaties vindt u op de website van Mitsi Studio.

Waarom een 3D animatie van Mitsi Studio?

  • Mitsi Studio maakt altijd eerst een vrijblijvende kostencalculatie
  • Een uitgebreid team is in staat alle soorten animaties te verwezenlijken
  • Mitsi Studio werkt strak binnen deadlines
  • Een loket-gedachte: u heeft een vast aanspreekpunt
  • Mitsi Studio bezoekt u op de door u gewenste locatie

Neem contact op met Mitsi Studio voor meer informatie of een deskundig advies

Voor meer informatie of een deskundig advies klikt u op Animatie Bedrijfsfilm danwel Animatie laten maken

https://mitsi.studio/