Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Geen koude winter, dankzij verwarmde kleding

Als je deze winter de kou in moet kan je jezelf heel dik inpakken met een warme trui, dikke jas, muts en sjaal. Veel kleding over elkaar waardoor je bewegingsvrijheid wat wordt belemmert. Als je er niet als Michelin mannetje bij wilt lopen kan je ook kiezen voor de verwarmde kleding van BERTSCHAT®. Zij hebben een hele collectie met diverse producten die er voor zorgen dat je comfortabel en warm de kou kan trotseren.

 

Verwarming onder uw eigen kleding

De bodywarmer met verwarming kan voor veel verschillenden doeleinden worden gebruikt. Als je bijvoorbeeld buiten aan het werk bent en wat bewegingsvrijheid bij de armen wil is de verwarmde bodywarmer perfect. Doordat het materiaal zo dun is zit de bodywarmer heel comfortabel. De verwarmde bodywarmer past perfect onder je gewone trui of jas. Je kan de grootte van de verwarmde bodywarmer eenvoudig aanpassen door de ritsen aan de zijkant naar wens bij te stellen. Met de vijf verwarmingselementen verdeeld over de bodywarmer wordt je lichaam overal lekker warm.

 

Of toch voor een verwarmde jas?

Maar ook voor een verwarmde jas zijn er mogelijkheden, zowel voor mannen als vrouwen. De verwarmde jas werkt op basis van een krachtige powerbank en heeft vijf grote verwarmingselementen op tactische punten, de onderrug, de bovenrug en de borst worden verwarmd. Daarnaast is de verwarmde jas goed af te sluiten van de kou en wind door middel van elastiek. De jas met verwarming is uitermate geschikt voor de koudste temperaturen. Daarnaast zou de verwarmde jas ook in combinatie met de elektrische bodywarmer gedragen kunnen worden, doordat de elektrische bodywarmer ultradun is. Beiden worden voorzien van een krachtige powerbank en is dus uitwisselbaar.

 

De beste keuze

Wat de beste optie is, blijkt vaak een persoonlijke keuze. Motorrijders zijn vaak al in bezit van een dure beschermde jas en prefereren daardoor de bodywarmer met verwarming die zij onder hun jas kunnen dragen. Dit zelfde geldt voor veel wintersporters, zij zijn al voorzien van goed isolerende jas, in dat geval zou de verwarmde bodywarmer een uitstekende keuze zijn. Maar voor wandelaars, fietsers en werklui die buiten hun activiteiten verrichten is de elektrisch verwarmde jas een prima keuze. Het voordeel van verwarmde producten is, dat het allemaal warm wordt en deze twee producten hebben beide zelfde verwarmingsoppervlakken en worden voorzien van hetzelfde soort accu.

 

https://www.comfort-producten.nl/nl/