Serpentis
Image default
Bedrijven

Geërfd huis, maar u wil hier zo snel mogelijk van af geraken?

Misschien heeft u onlangs iemand dierbaar verloren in uw omgeving en heeft u een huis of appartement van hen geërfd. Dit is natuurlijk een leuk extraatje, maar misschien heeft u daar niet meteen iets aan. Daarom wil u misschien het geërfde huis verkopen. Daarvoor kan u onder andere het huis verkopen aan een investeerder zoals Woning Investeerders Netwerk , bijvoorbeeld aan deze investeerder, maar waarom zou u dit doen?

Waarom huis verkopen aan investeerder?

Waarom zou u uw geërfd huis verkopen?

  • Snel huis verkopen: bij ons kan dit allemaal zeer snel gaan wat betekent dat u snel uw geld krijgt en dat u snel ook verlost bent van alle administratieve lasten die erbij komen.
  • Wij bieden een zeer betrouwbare en veilige service aan: onze aanbiedingen zijn steeds schriftelijk en zijn zeer persoonlijk.
  • Een leuk extraatje: u betaalt geen kosten. De kosten die toch gemaakt worden, zijn voor rekening van de investeerder. Het kost u dus helemaal niets om uw woning snel te verkopen.
  • We werken echt op maat: voor iedereen bestaat er wel een oplossing, dus ook voor uw situatie.
  • Het voordeel van verkoop zonder makelaar is dan weer dat u geen rekening hoeft te houden met bezoekjes van nieuwsgierige anderen en waardoor u dus niet thuis moet blijven en moet zorgen dat het steeds netjes in huis ligt.

Interesse in uw woning verkopen, maar meer info gewenst?

Wilt u ook graag uw woning verkopen, maar wenst u toch nog wat meer informatie hierover Geen probleem, neem gerust een kijkje op de website van dit bedrijf. Wanneer dit toch niet voldoende zou zijn, dan kan u uiteraard ook steeds contact opnemen met het personeel door hen op te bellen met uw vraag, door hen uw vraag door te mailen of door online uw vraag door te geven door het contactformulier in te vullen. Ze nemen zo snel mogelijk contact met u op.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/