Serpentis
Image default
Hobby en vrije tijd

Goede zaden om thuis te kweken

Weed Seeds Express is een Nederlands bedrijf dat wi etzaadjes van hoge kwaliteit verkoopt. En je weet: beter zaad betekent betere stuff! Je kunt 24/7 online een bestelling plaatsen. Doe je dat op werkdagen voor 15.00 uur, dan worden de zaadjes de volgende dag bezorgd. Voor het opsturen hoef je niet te betalen.

Elke maand weer worden duizenden zaden besteld bij Weed Seeds Express. Klanten komen niet alleen uit Nederland. Op internationaal niveau heeft Weed Seeds Express ook een uitstekende reputatie. De support en garantievoorwaarden zijn uitstekend. De klantenservice is altijd bereid om vragen te beantwoorden. Als je niet tevreden bent over de zaadjes, kun je ze retour zenden en krijg je je geld terug.

Het assortiment is uitgebreid en afwisselend. Er zitten zaden met een hoog THC-gehalte tussen en ook zaden met meer CBD. Om gericht te kunnen zoeken in het aanbod, heeft het Weed Seeds Express-team een onderverdeling gemaakt qua bloeitype:

  • reguliere zaden;
  • gefeminiseerde zaden;
  • autoflower zaden.

De reguliere zaadjes zijn bedoeld voor zeer ervaren kwekers. De meest verkochte zaadjes zijn in dit geval: AK 47, Bubblegum en Master Kush.

Gefeminiseerde zaden van Weed Seeds Express hebben een kiemkracht van gemiddeld 96,1%. Je kunt er dus van uitgaan dat vrijwel ieder zaadje tot plant uitgroeit. Autoflower betekent zelfbloeiend. Voldoende licht en een beetje water is alles wat deze planten nodig hebben. 

Naast bloeitype kun je – als je gaat autoflower-kweken – ook op variatie selecteren. De opties zijn dan Indica zaden, Sativa zaden, hybride zaden, hoge THC zaden, CBD zaden, CBG zaden en lage THC zaden. Dan is er de mogelijkheid een bepaald kweektype te kiezen: binnen zaden, buiten zaden, hoge opbrengst zaden, geen geurzaden, schimmelbestendige zaden, snel bloeiende zaden, zaden voor beginners en laag groeiende zaden. Tot slot zijn de zaadjes gerubriceerd naar soort: Blueberry, Cheese, Haze zaden, Kush, Skunk en Sour. Het gaat nu zeker lukken bij dat ene zaadje uit te komen, dat bij jouw smaak aansluit. Toch?

https://weedseedsexpress.com/nl