Serpentis
Image default
Bedrijven

Houd je van oppassen? Op deze websites vind je de leukste adresjes!

Ben je goed met kinderen of heb je een grote familie met veel jonge kinderen? Ga dan oppassen! Met oppassen kun je vaak makkelijk geld verdienen. Vaak werk je in de avonduren, wanneer de kinderen al naar bed zijn. Je hebt hierdoor ook nog de tijd om lekker tv te kijken of iets anders te doen. Het leuke aan deze bijbaan is ook nog dat je vaak een speciale band opbouwt met je oppaskinderen. Vaak zijn er vele adresjes waar je snel kunt gaan beginnen met oppassen. Hieronder lees je een aantal websites waar je snel terecht kunt!

Sitly

Bij de website Sitly kul je je voorkeuren voor oppaswerk invullen hoe jij dat wilt. Hierna kun je profielen van gezinnen bekijken bij wie je eventueel zou kunnen oppassen. Je kunt hierna zelf contact opnemen en kennis maken met het gezin. Ook kun je zoeken in het gebied waar jij graag wilt oppassen; in het noorden, zuiden of midden van Nederland.

Oppasland

De website Oppasland helpt je met de zoektocht naar een oppas of eventueel een gastouder. Je kunt je gratis aanmelden en een passend gezin vinden om bij op te passen. Je kunt als oppas hier je service op aanbieden. Je kunt op je profiel vertellen hoe jou oppas service eruit ziet en waarom jij past bij het gezin.

Babysits

De website Babysits is een soortgelijke website als Oppasland. Op deze website kun je je als oppas laten zien en zo in contact komen met gezinnen die op zoek zijn naar een oppas service. Wat ook fijn is dat de website een app heeft. Zo kun jij op alle momenten van de dag in contact blijven met je potentiële nieuwe oppasgezin of gastouder.

Jooble

Op de website genaamd Jooble kun je tientallen vacatures vinden van mensen die een oppas service zoeken. Je kunt zoeken op het gebied waar jij wilt werken; bijvoorbeeld Maastricht, Utrecht of misschien wel Amsterdam? Je kunt op deze website zelfs filteren op salaris, de hoeveelheid ervaring, het aantal uren en het type dienstverband.

https://www.oppasland.nl/oppas/heel-nederland