Serpentis
Image default
Bedrijven

Kinderopvang in Zwolle met ruime opvangtijden

Als hardwerkende ouder kun jij vast een kinderopvang in Zwolle gebruiken die flexibel is en ruime opvangtijden heeft? Voor een fijne en betaalbare kinderopvang in Zwolle moet je zijn bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen. Deze kinderopvang Stadshagen en Holtenbroek biedt de ruimste opvangtijden van 06:30 tot 19.00 uur. Zo kun jij op tijden die jou het beste uitkomen je zoon of dochter wegbrengen en ophalen. Zonder minder te hoeven gaan werken. En dat kan simpelweg heel erg prettig zijn. Ontdek hier alle voordelen van De 7 Dwergen.

Veilige en vertrouwde omgeving

Naast dat het prettig is voor jou dat dit KDV betaalbaar is en zeer flexibele opvang biedt, wil je ook dat jouw kind het er naar zijn of haar zin heeft. Je kunt je kindje hier altijd met een gerust hart achterlaten. Zo geldt er altijd een 4 ogen principe om de veiligheid van en de aandacht voor ieder kind te waarborgen. Daarnaast biedt De 7 Dwergen maatwerk voor ieder kind. Er wordt goed in de gaten gehouden dat jouw kindje dagelijks genoeg leerzame prikkels krijgt, maar zelf het gevoel heeft de hele dag leuk te spelen. Samen met andere kindjes van dezelfde leeftijd leert jouw zoon of dochter al spelenderwijs in een veilige en vertrouwde omgeving.

Je bent welkom om te komen kijken

Als ouders in verwachting of als kersverse vader en/of moeder ben je van harte welkom bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen om te komen proeven van de sfeer. Jij mag gerust even komen kijken op de groep en zien hoe de professionele begeleiding omgaat met de kinderen en waar het dagprogramma zoal uit kan bestaan. Of je nu vanuit Zwolle-Zuid komt of in Holtenbroek of Stadshagen woont; ieder kind is welkom op deze kinderopvang.

3 locaties in Zwolle

Ze hebben locaties in Stadshagen aan de Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos en een locatie in Holtenbroek. Allemaal centraal gelegen in Zwolle, waardoor er ook ouders vanuit Zwolle-Zuid hun kind bij deze kinderopvang in Zwolle brengen. Ben jij benieuwd geworden naar deze kinderopvang? Bekijk dan gerust de website van De 7 Dwergen, hun reviews en vul geheel vrijblijvend het aanmeldingsformulier in en ga langs voor een kijkje op de opvang. Iedere oude wil het beste voor zijn of haar kind en dat mag je verwachten bij De 7 Dwergen. Veel aandacht en elke dag binnenkomen en opgehaald worden met een grote glimlach!

https://www.de-7-dwergen.nl/