Serpentis
Image default
Bedrijven

Kleur uw woning en uzelf met vintage

Vintage: een stijl die helemaal hip is

Zoekt u vintage kleding, sieraden of leuke interieurstukken voor uw woning? Dan moet u bij Hindi&Bindi zijn. Vintage is helemaal in en hip. De stijl komt veel terug in mode als kleding, sieraden maar ook in de woning. De jaren 50, 60 en 70 zijn terug van nooit weg geweest in deze stijl. Hiermee keer je weer een beetje terug in de hippietijd. Wierook, gebeds-vlaggetjes en een stoffen vlaggenlijn zijn een mooie aanvulling als u volledig voor vintage wilt gaan. De kunst van vroeger in een modern jasje. Hindi&Bindi biedt onder andere een vlaggenlijn die speciaal van sari stof is gemaakt. Een bijzonder artikel voor een groot feest bijvoorbeeld. Een product van ambacht omdat het met de hand is gecreëerd.

Een greep uit het aanbod

Het aanbod van Hindi&Bindi is zeer uniek. De producten zijn op een eerlijke en natuurlijke manier verwerkt en gecreëerd. Wierook creëert een fijne lucht in de woning. Tevens gelooft men dat het kwade entiteiten uit een ruimte verwijderd. Hindi&Bindi verkoopt gezonde wierook van natuurlijke oorsprong. Wierook heeft een heilzaam effect op lichaam en geest en werkt zeer ontspannend.

Vintage Vlaggetjes

Een ander bijzonder artikel zijn de vlaggetjes. Vlaggetjes voor gebeden worden gebruikt in het boeddhistische geloof van de Tibetaanse monniken. Het beeld wat u vaak als eerst in een brochure over Tibet ziet zijn de vlaggetjes die in de bergen en rondom de tempels. Deze vlaggetjes zijn bestempeld symbolen van mantra’s. De kleuren hebben alleen een betekenis. Centraal staan de elementen aarde, water, hemel, wind en vuur. Een balans tussen de elementen creëert harmonie in het leven. Zo zijn er nog meer producten die allemaal een eigen achtergrond verhaal hebben zoals de vlaggenlijn uit India of de vlaggenlijn van sari stof. Vintage is een mix tussen vroeger, culturele ambacht en exotisch souvenirs

https://www.hindienbindi.nl/