Serpentis
Image default
Muziek

Kom in West-Afrikaanse sferen met een djembé workshop

Leer de djembé goed kennen met een djembé workshop. Tijdens deze workshop leer je meer over de achtergrond van dit slaginstrument uit West-Afrika. In West-Afrika wordt dit prachtige instrument al eeuwenlang bespeeld. Gelukkig kan je tegenwoordig ook in Nederland terecht voor djembéles of een djembé workshop. Als je een djembé hoort waan je je in Afrika en dat is dan ook de charme van instrument. Tijdens de workshop worden er toegankelijke liedjes geoefend en daardoor kan iedereen meedoen met een workshop. Zowel kleuters als 80-jarigen kunnen de djembé leren bespelen. Zo kan je ook met zeer verschillende gezelschappen een djembé workshop volgen.

Een leuke workshop voor iedereen

Voor een djembé workshop maakt het niet uit met wat voor soort gezelschap je te maken hebt. Zakenmensen of een schoolklas, iedereen vermaakt zich met het spelen op een djembé. Het is ook een toegankelijke manier om een groep onbekende mensen met elkaar te verbinden. Je maakt op een vrijblijvende manier kennis met de djembé en leert ondertussen ook elkaar beter kennen. Vaak gaat een workshop ook gepaard met een goede dosis humor. Wil je een workshop volgen van iemand die ervaren en enthousiast is? Dan is een workshop bij Dununba een aanrader.

Leer djembé spelen van een bevlogen leraar

Je leert een muziekinstrument het makkelijkst bespelen als je het leert van iemand die enthousiast is over dit instrument. En dat is bij het team van Dunanba zeker het geval. Meerdere van hen zijn al diverse keren in Afrika geweest om het vak te leren van de beste leermeesters. Zo kunnen zij het Afrikagevoel zeker op je overbrengen. Van hun klanten krijgt Dunanba een ruime 9 als rapportcijfer. Op de website vindt je ook alle recensies die tot nu toe zijn gegeven. Immers zijn recensies van eerdere klanten altijd een fijne leidraad om je keuze te kunnen maken. En die zijn bij dit bedrijf zeker positief.

https://dununba.nl/