Serpentis
Image default
Bedrijven

Koop een Hedera schutting of beukenhaag naar eigen wens

Een beukenhaag of Hedera beschutting biedt volop mogelijkheden in uw tuin

Bent u op zoek naar de beste haagplanten, klimplanten, tuinplanten, siergrassen, struiken, bomen, rozen of accessoires? U kunt tegenwoordig eenvoudig online bestellen en dit geleverd krijgen zonder de auto in te stappen. Ontdek eenvoudig online wat het aanbod te bieden heeft en doe uw keuze. U weet van te voren precies wat u kunt verwachten en betaalt hier een zeer scherpe prijs voor.

Kies voor een Hedera schutting

Hedera Schutting biedt volop beschutting voor in en rondom uw tuin. De Plantenspecialist biedt u een zeer ruim aanbod in de Hedera hibernica en andere klimop. Denk hierbij niet alleen aan de groene klimop, de bonte en kleine bladerige varianten behoren ook tot de mogelijkheden. U kunt bij de Plantenspecialist kiezen voor de goedkoopste Hedera.

Een beukenhaag is een populaire plantensoort

Een beukenhaag is een goede optie voor in uw tuin. Deze is in verschillende varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld met bladhoudend of bladverliezend blad in verschillende kleuren. U kunt zowel voor een groene of rode beukenhaag kiezen. De Plantenspecialist biedt een divers aanbod in beukenhaag. Deze plant kan worden geleverd met kale wortels en zo direct worden geplant. Deze kunnen vanaf eind oktober tot mei worden aangeplant. Wanneer u een beukenhaag in pot kiest, kan deze wel het hele jaren worden geplant.

Doe uw aankoop eenvoudig online

Alle maten klimop en beukenhaag zijn direct uit voorraad beschikbaar. Deze type beplanting is het hele jaar door te plaatsen. Wanneer u online een bestelling doet, krijgt u dit binnen 2 werkdagen geleverd. Te veel betalen voor de door u gewenste planten is niet meer nodig. Koop ook de mooiste planten naar eigen wens tegen een aantrekkelijke prijs. Vergelijk de mogelijkheden op uw gemak en koop de beste planten!