Serpentis
Image default
Bedrijven

Laad uw wagen snel op met een kwaliteitsvolle laadpaal

Voordelen van elektrische wagens

Elektrische wagens zijn steeds populairder. Ze vallen dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een elektrische auto brengt veel voordelen met zich mee. Zo stoten om te beginnen geen milieuvervuilende stoffen uit. Verder hebt u met een elektrische wagen minder onderhoudskosten. Tenslotte is rijden op elektriciteit goedkoop. Zelfs in de duurdere openbare laadpunten is de elektriciteit heel wat goedkoper dan benzine.

Laadpaal thuis plaatsen

Een elektrische wagen moet natuurlijk opgeladen worden. Bij Laadpaal Outlet vindt u verschillende kwaliteitsvolle laadpalen, zodat u thuis ook over een laadpunt beschikt. Openbare laadpalen zijn namelijk duurder en niet zo praktisch. Plaatst u een laadpaal thuis, dan kan u uw wagen op elk moment goedkoop opladen. Laadpaal Outlet biedt bovendien een complete service aan. Ze zorgen namelijk voor de levering en voor de installatie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Handige Wallbox laadpalen

Naast de standaard laadpalen, vindt u bij Laadpaal Outlet ook de praktische Wallbox terug. Wallbox laadpalen worden, zoals de naam al doet vermoeden, aan de wand gemonteerd. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Wallbox laadpalen zijn erg efficiënt, zeker als u de laadpalen thuis gebruikt. Bovendien zien de Wallbox laadpalen er nog eens modern uit, waardoor u de palen gewoon in uw interieur kan verwerken.

Expert in laadpalen

Laadpaal Outlet is dé specialist wat betreft laadpalen voor elektrische wagens. Ze beschikken zowel over standaard laadpalen als over luxe en design palen. Ook de moderne Wallbox laadpalen vindt u in hun assortiment terug. Bovendien nemen ze ook de installatie voor hun rekening. Dankzij Laadpaal Outlet hebt u dan ook steeds een gepaste en goed werkende laadpaal staan!

https://www.laadpaal-outlet.nl/