Serpentis
Image default
Bedrijven

Laat een comfortabele paardenstal bouwen voor uw paard

Laat een comfortabele paardenstal bouwen voor uw paard

Prubo is de specialist als het aankomt op het bouwen van een mooie, stevige en comfortabele paardenstal. We bouwen voor u een stal die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en waar uw paarden zich goed in voelen. We gebruiken hierbij altijd de beste materialen. Zo zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat gladde, betonnen wanden gebruikt van maar liefst 7,5 centimeter dik.

De specialist op het gebied van luxe paardenstallen

Als liefhebber van paarden wilt u natuurlijk het beste voor uw dier of dieren. Een stal waar uw paard zich goed voelt, en waar het veilig kan staan. Prubo biedt kwaliteit. Met een duurzame bouw, een inrichting die geheel diervriendelijk is en een perfecte afwerking. Een stal die zodoende helemaal aan al uw eisen voldoet. Bij ons kunt u een paardenstal kopen waarbij u zelf inspraak heeft over de inrichting.

Hoe wilt u dat uw paardenstal er uit komt te zien?

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website om te zien hoe onze luxe paardenstallen er uitzien. We hebben sinds 1975 heel wat stallen gebouwd en weten dan ook als geen ander aan welke eisen deze moeten voldoen. U kunt ook een keer bij ons langskomen om onze showmodellen te bekijken en zo een goede indruk te krijgen van comfort en kwaliteit.

Bij Prubo uw paardenstal kopen

U wilt dat wij een paardenstal bouwen waar u uw paard met een gerust hart in neerzet. Bij Prubo leveren we u zo’n stal. Met volledige transparantie op het gebied van de prijs, kwaliteit en tijdsplanning. Zodat u er zeker van kunt zijn wat u van ons mag verwachten. Als klap op de vuurpijl bieden we u tien jaar garantie.

https://www.prubo.nl/