Serpentis
Image default
Dienstverlening

Laat een vloerverwarming infrezen in de nieuwe cementdekvloer

De cementdekvloer is een van de meest belangrijke elementen wanneer u gegarandeerde stevigheid in uw woning wilt hebben. Traditioneel gezien wordt de wapening van een cementdekvloer uitgevoerd met metalen netten, maar de experts van Multi Vloeren Brabant uit Boekel doen dit ook aan de hand van glasvezelnetten. Het grote voordeel is dat er voor de wapening van een cementdekvloer met glasvezelnetten veel minder water nodig is in vergelijking met wapening dankzij metalen netten. Dit is zeer voordelig met betrekking tot de sterkte van de cementdekvloer – deze is dan veel zwaarder te belasten. Bovendien is de droogperiode door het gebruik van glasvezelnetten aanzienlijk minder lang dan wanneer er metalen netten worden gebruikt.

Geniet van gezonde verwarming onder uw nieuwe vloer

Bent u erover aan het denken om een vloerverwarming aan te laten leggen in uw nieuwbouwwoning of wilt u zelfs een renovatieproject uitvoeren in uw huidige woning? Dat kan! De medewerkers van Multi Vloeren Brabant uit Boekel zijn gespecialiseerd in de vloerverwarming infrezen. Het infrezen van een vloerverwarming moet gedaan worden om de slangen van de verwarming op de juiste manier te plaatsen onder de vloer. Wist u trouwens dat vloerverwarming een gezondere manier van ruimten verwarmen is dan verwarmen dankzij radiatoren? Dit komt doordat de vloerverwarming evenredig de warmte verdeeld en er minder ruimte is voor vochtplekken en schimmels (bijvoorbeeld achter de radiator). Het infrezen van een vloerverwarming is echter een karwei dat u het beste aan een professional overlaat.

Vraag meer informatie aan over het laten storten van een nieuwe ondervloer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten wapenen van een cementdekvloer of het laten infrezen van een vloerverwarming? Neem dan zeker contact op met de professionals van Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Zij staan u graag te woord en maken een gratis, vrijblijvende offerte voor u op.