Serpentis
Image default
Bedrijven

Laat kinderen plezier beleven op kinderdagverblijf Den Haag

Een fijne omgeving voor uw kind

Kinderdagverblijf Den Haag zorgt voor een fijne plek voor uw kind als u even weg moet.U kind zal zich hier prima vermaken. De kinderopvang bestaat uit drie verschillende groepen die gaan per leeftijdscategorie. Voor de allerkleinsten van nul tot twee jaar is er de rups, de vlinder is van twee tot vijf jaar en de uil van vier tot dertien jaar. Ieder kind krijgt persoonlijke en fijne aandacht. De aandacht die speciaal op hem of haar is afgestemd en bij het kind past. De sfeer is huiselijk en een laagdrempelig. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Bij kinderdagverblijf Den Haag zal een kind altijd op zijn of haar gemak zijn.

De unieke kinderopvang

Creche Den Haag is speciaal omdat ieder kind speciale aandacht verdient. Ook voor kinderen die meer moeite hebben met dingen dan anderen. Deze speciale “kinderen met rugzakje” krijgen bij creche Den Haag alles wat ze nodig hebben. Hiervoor zijn speciale professionele pedagogische medewerkers aanwezig. Het kind ontwikkeld zich op het dagverblijf doordat er gebruik wordt gemaakt van een beloningssysteem. Elk gewenst gedrag wordt beloond. Zo leert het kind makkelijker om in bepaalde situaties juist te handelen.

Creatief bezig zijn

Kinderen kunnen bij kinderopvang Den Haag zichzelf helemaal uitleven qua creativiteit. Creativiteit is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en daarbij is het ook nog is heel fijn om creatief bezig te zijn. Denk aan lekker knutselen, schilderijtjes maken en zingen. Zingen kan een heel fijn gevoel geven als bepaalde emoties eruit moeten.

Peutergym voor de kleintjes

Bij kinderopvang Den Haag kunnen peuters rekenen op extra lichamelijke conditie door de peutergym die wordt gegeven. Tevens stimuleert beweging de groei en lichamelijke conditie zoals het krijgen van sterke spieren. Naast dat het enorm gezond is, is het ook nog is heel leuk.

https://www.road2school.nl/