Leer tracks draaien in de cursus DJ worden voor beginners

Wil je jouw muzikale talent ontdekken? Beschik je over doorzettingsvermogen? Heb je passie voor muziek? Misschien heb je zelfs een onontdekt muzikaal talent. Bij verschillende muziekscholen kun je terecht om verschillende cursussen te volgen voor beginners om op een toegankelijk niveau een instrument leert te bespelen. Naast traditionele instrumenten kun je hier vaak ook terecht voor moderne muziek, bijvoorbeeld voor een cursus DJ worden voor beginners. 

Een opleiding volgen bij professionals

Op de Gooische Muziekschool in Bussum vind je een ruim aanbod muzieklessen in allerlei disciplines binnen de dans-, muziek- en musicalwereld. De school biedt een ruim aanbod van rijkserkende opleidingen aan en beschikt over een groot team docenten. Een populaire opleiding is de cursus DJ worden voor beginners. Tijdens deze cursus krijg je les van twee vakdocenten die jou de ins en out van het vak bijbrengen. Hiervoor heb je geen ervaring nodig. Je moet enkel gemotiveerd zijn om de verschillende technische en muzikale vaardigheden onder de knie te krijgen. Tijdens de cursus leer je tracks mixen en naast elkaar draaien en maak je effecten en loops. Ook ontdek je het mengpaneel in de speciale DJ-ruimte waar je over de juiste apparatuur beschikt om het vak echt te leren verstaan. Naast de technische aspecten leer je ook goed naar muziek te luisteren. Welke muziekgenres matchen bijvoorbeeld goed met elkaar en welke helemaal niet? Waar moet je op letten als je aan het draaien bent? Hoe werk je toe naar een climax? Aan het einde van het lespakket weet jij alle antwoorden op deze vragen.

Ontdek deze muziekschool

Voor het volgen van de cursus DJ worden voor beginners moet je minimaal 10 jaar oud zijn. Het lespakket bestaat uit vijf lessen van ongeveer 45 minuten. Als volwassene kun je de cursus ook volgen. Hiervoor heeft de school een aparte groep. Je vult eenvoudig het contactformulier in om je aan te melden. De Gooische Muziekschool in Bussum biedt opleidingen aan op verschillende locaties binnen de Gooi- en Vechstreek en Eemland.

https://www.degooischemuziekschool.nl/
Tags: