Serpentis
Image default
Bedrijven

Mediator scheiding Zaandam voor een correcte afhandeling

Wilt u bij uw scheiding grote conflicten vermijden en gezamenlijk tot afspraken komen? Roep dan de hulp in van een mediator voor uw scheiding in Zaandam. Carent begeleidt uw gesprekken en onderhandelingen en met de hulp van een onpartijdige mediator komt u tot oplossingen waar u beiden achter staat. De kans dat deze oplossingen ook toekomstbestendig zijn is zo veel groter. Carent is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en informeert u of u in aanmerking komt voor een toevoeging.

Professionele mediation bij scheiden in Zaandam

De periode waarin u besluit te scheiden is een emotionele tijd en brengt veel administratieve handelingen met zich mee. Carent helpt u als mediator scheiding Zaandam met het vastleggen van afspraken in een echtscheidingsconvenant. De medewerkers hebben niet alleen oog voor u, maar ook voor eventuele kinderen. Zij hebben bovendien veel kennis van fiscale vergoedingen en financiën. Bij Carent kunt u rekenen op op maat gemaakte begeleiding. Het uitgangspunt is dat u en uw ex-partner zich goed voelen bij de diverse stappen die u onderneemt tijdens het scheidingsproces.

Carent mediator scheiding Alkmaar staat voor kwaliteit

Ook als u in Alkmaar of omgeving woont, is Carent u graag van dienst met advies bij scheiden Alkmaar of met mediation. Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de mediator scheiding Alkmaar. Judith van den Nieuwenhuijsen-Duits is de oprichtster van Carent en staat voor professionele begeleiding bij uw scheiding. Zij kan u veel werk uit handen nemen en helpt u bij het maken van concrete afspraken. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als de alimentatie, de woning en een ouderschapsplan als u kinderen heeft.

Zoekt u een mediator scheiding Zaandam of kunt u hulp gebruiken bij scheiden Alkmaar? Carent biedt ondersteuning op diverse vlakken en geeft bovendien passende nazorg. Kies ook voor een mediation traject dat u helpt om gezamenlijk tot goede oplossingen te komen!

https://www.carent.nl/