Serpentis

Onderdelen voor uw Kever

Heeft u speciale onderdelen nodig voor uw Kever buggy, maar nog geen goede plek gevonden om ze te bestellen? Dan kunt u nu stoppen met zoeken. Paruzzi heeft alle onderdelen in huis die u nodig heeft om aan uw Kever buggy te sleutelen. Wij hebben een passie voor klassieke Volkswagens en in ons assortiment vindt u onderdelen voor verschillende VW modellen. Vanuit onze magazijnen zorgen we ervoor dat u de bestelde onderdelen zo snel mogelijk ontvangt. Paruzzi levert uw Volkswagen onderdelen wereldwijd, zodat u overal kunt werken aan uw grootste hobby. 

Paruzzi 

Paruzzi is 28 jaar geleden begonnen met het inkopen en verkopen van onderdelen van klassieke Volkswagens. Intussen vertrouwen vele Volkswagen liefhebbers op onze service. Wij beschikken over een mooie, ruim opgezette showroom in Yerseke. Hier helpen wij u graag bij het vinden van de gewenste onderdelen. Daarnaast verzorgen we rondleidingen door onze magazijnen en laten we u zien hoe de bestelde onderdelen verpakt en verzonden worden.

Online bestellen

Als u niet in de buurt van Yerseke woont, dan kunt u het gehele Paruzzi assortiment op onze website terugvinden. Alle onderdelen zijn hier overzichtelijk weergegeven en ingedeeld op categorie. Elk onderdeel is voorzien van een uitgebreide beschrijving en een afbeelding. Op deze manier weet u precies wat u bestelt. Mocht u onverhoopt toch een verkeerd onderdeel hebben besteld, dan kunt u het ongebruikte onderdeel binnen 14 dagen retour sturen. 

Kever motor installeren

U kunt bij Paruzzi niet alleen terecht voor het bestellen van onderdelen, maar ook voor leuke en nuttige informatie. Op de website vindt u bijvoorbeeld handleidingen voor het bevestigen van bepaalde onderdelen, zoals een Kever motor. Als u er zelf echt niet uit komt, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag tips en advies.

https://www.paruzzi.com/
Tags: ,