Serpentis
Image default
Dienstverlening

Ontvang altijd de juiste schuldhulpverlening in regio Rotterdam dankzij dit bedrijf

Wanneer u schuldhulpverlening in Rotterdam nodig heeft, bijvoorbeeld voor de procedure van schuldsanering, bevindt u zich waarschijnlijk in een hele lastige situatie. Dan wilt u uiteraard dat de hulpverlening zo effectief, compleet en professioneel mogelijk wordt uitgevoerd. Voor alles omtrent schuldhulpverlening in regio Rotterdam, zoals het minnelijk en wettelijk traject binnen de schuldsanering, schakelt u Modus Vivendi uit Zwijndrecht in. Hun specialisten zorgen voor schuldenaren in de breedste zin van het woord. Ze begeleiden u gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat u altijd goed op de hoogte bent van de mogelijkheden en risico’s. Modus Vivendi kunt u inschakelen voor schuldbemiddeling, budgetbeheer, beschermingsbewind, Wsnp, maar ook voor opleidingen en cursussen. Ontdek wat zij voor u of voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Professionele begeleiding in iedere fase

Bent u met uw onderneming in Rotterdam in de schulden geraakt en heeft u hiervoor schuldhulpverlening nodig op zakelijk gebied? Of zoekt u als particulier een expert in schuldsanering in regio Rotterdam? Modus Vivendi uit Zwijndrecht heeft de juiste kennis en expertise om iedere situatie tot in de details te behandelen. Of het nu gaat om de tussenkomst van een rechtbank of een directe benadering van de schuldeiser via het minnelijk traject, u rekent altijd op complete en kundige begeleiding. Wanneer het gaat om schuldsanering in regio Rotterdam, is het mogelijk dat er tijdens de schuldhulpverlening een wettelijk traject na een minnelijk traject wordt ingezet. Het wettelijk traject, ook wel de Wsnp (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) genoemd, is een complexe procedure. U kunt dan ook zeker rekenen op de expertise van Modus Vivendi.

Laat u uitgebreid informeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en risico’s van een minnelijk of wettelijk traject? Of wilt u deze organisatie voor andere dienstverleningen inschakelen, zoals budgetbeheer of beschermingsbewind? Neem dan zeker contact op met de specialisten van Modus Vivendi en laat uw situatie nauwkeurig in kaart brengen tijdens een intake.