Serpentis
Image default
Bedrijven

Philips LED lampen

Philips LED lampen

Philips LED-lampen zijn de beste keuze. Ze zijn energiezuinig, wat betekent dat ze u kunnen helpen besparen op uw elektriciteitsrekening. En omdat ze zo veel langer meegaan dan gloeilampen, duurt het jaren voordat u de initiële investering hebt terugverdiend. Dus stap vandaag nog over! U verdient een betere lamp die u tijd en geld bespaart, terwijl hij er ook nog eens geweldig uitziet in uw huis of kantoor. Met Philips LED lampen hebt u geen elektricien of andere installatiekosten nodig – gewoon aansluiten en genieten!

De nieuwe generatie LED’s is er en ze zijn helderder dan ooit tevoren met tot 800 lumen per watt (vergeleken met 400-500 lumen per watt). Dit betekent meer licht met minder stroomverbruik – en bespaart zowel tijd als geld! Het heeft ook een warmere kleurtemperatuur van 2700K vergeleken met 3000K met traditionele lichtbronnen zoals halogeenlampen. Tot slot biedt deze nieuwe technologie onmiddellijke aan/uit zonder flikkeren of zoemen, in tegenstelling tot CFL’s die een opwarmtijd van 3 minuten of meer nodig hebben voordat ze hun volle lichtsterkte bereiken. Ga nu aan de slag en bestel deze geweldige Philips LED lampen vandaag nog!

Philips LED spots

Bent u al een tijdje op zoek naar een betere manier om uw huis te verlichten? Philips LED-spots zijn de perfecte vervanging voor uw huidige halogeen- en gloeilampen. Ze bieden hoogwaardige, langdurige prestaties met een betaalbaar prijskaartje. U bespaart geld op elektriciteitskosten en verkleint tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk. En ze zijn er in veel verschillende kleuren! Het beste is dat deze lampen tot 25 keer langer meegaan dan traditionele gloeilampen, zodat u ze niet zo vaak hoeft te vervangen. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren – schroef ze gewoon in een standaard fitting of armatuur en profiteer van directe besparingen. 

Philips PL Spaarlampen

Philips PL spaarlampen zijn compacte fluorescentielampen, ook wel CFL lampen genoemd. Ze worden vaak gebruikt in kantoren, bedrijven, hallen, gangen en horecagelegenheden. Deze lampen worden meestal geplaatst in een downlighter waar 1 of 2 PL lampen in zitten. De lampen worden vaak gebruikt voor algemene/functionele verlichting. Let er bij het variëren van PL-lampen altijd op dat u dezelfde lamp kiest, met hetzelfde wattage en dezelfde fitting. Sommige PL-lampen zijn al verkrijgbaar in LED, zoals de LED PL-C en de LED PL-L. Door deze te gebruiken kunt u geld besparen op uw elektriciteitsrekening!

Philips LED TL Buizen

Heeft u een fluorescerend licht in uw huis of kantoor? Philips LED TL-buizen zijn de perfecte oplossing! Ze gaan 10x langer mee dan gewone tl-buizen, verbruiken minder energie en produceren dezelfde hoeveelheid licht. Bovendien hebben ze een warmwitte kleur die perfect is voor elke kamer in uw huis of kantoor. U zult ook zeker enthousiast zijn over hoe eenvoudig ze te installeren zijn! Het enige wat u hoeft te doen is ze in uw huidige armatuur te schroeven en voila – instant upgrade! En omdat ze zo lang meegaan, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ze binnenkort moet vervangen. Klik nu op deze advertentie en haal de uwe vandaag nog in huis!

Deze lampen zullen u na verloop van tijd geld besparen op elektriciteitskosten terwijl ze een esthetisch aangename gloed geven aan elke kamer in uw huis of kantoor. Koop nu Philips LED TL-buizen op onze website.

https://123lampenshop.nl/categorie/philips/