Serpentis
Image default
Bedrijven

Prachtige koffer op maat

Ik ben al jarenlang werkzaam als make-up producten ontwikkelaar. Al die tijd vond ik het maar lastig om te bepalen op welke manier ik de producten wilde tonen aan de klanten. Daarom ben ik maar eens gaan rondvragen bij andere mensen die werkzaam zijn in dit vak en hier bepaalde ideeën over hebben.

Zodoende sprak ik iemand die voor het promoten van zijn producten gebruik maakt van koffers op maat van Insolpa: een flightcase koffer en trolley koffer met naam. Na deze aanrader heb ik even rondgekeken op de website. Ik ben in ieder geval al om!

Promotiekoffer

Ik ben zo blij dat ik een bedrijf gevonden heb dat een promotie make-up koffer op maat voor mijn product kon ontwerpen en natuurlijk vervaardigen. Daarnaast kan ik de make-up producten nu ook nog eens heel erg makkelijk vervoeren. Sommige producten zoals bepaalde poeders zijn namelijk heel erg kwetsbaar.

Wanneer de producten vallen zijn we waarschijnlijk meteen kapot. Dankzij deze koffer blijven de producten altijd heel. Ze hebben namelijk ook een op maat gemaakt interieur. Daar vertel ik in de volgende alinea meer over.

Interieur op maat

Naast het exterieur, is het interieur van de koffer natuurlijk ook ontzettend belangrijk. Zonder het juiste interieur kunnen de producten niet op een veilige manier van A naar B vervoerd worden. Daarnaast zorgt het interieur er ook voor dat de producten zo goed mogelijk aan de klant of toekomstige klant getoond kunnen worden.

U heeft de keuze uit verschillende interieurs. Misschien heeft u een voorkeur voor een kunststof interieur, cleanroom foam interier of juist EPP? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een EPP interieur, want EPP is heel erg schokwerend en sterk isolerend. Ideaal voor de toepassing waar ik de koffer voor nodig heb!

Met of zonder naam?

Waar ik ook heel erg verrast over was, is het feit dat u er ook voor kunt kiezen om de naam op de trolley koffer te zetten. Daardoor wordt de koffer heel erg herkenbaar en ook nog eens professioneel. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een koffer met een afbeelding er op, of juist voor een logo. Er is zo veel mogelijk! Wat wilt u nog meer? Neem gerust eens contact op met een van de medewerkers of neem een kijkje op de website.

Insolpa Braillestraat 12 2652 XV Berkel en Rodenrijs

https://insolpa.com/