Serpentis
Image default
Aanbiedingen

Rugklachten van jouw bureaustoel?

Rugklachten van jouw bureaustoel?

De hele werkdag breng je door op je bureaustoel. Het is belangrijk dat de bureaustoel prettig zit. Ervaar jij nou rugklachten door de bureaustoel? Er is veel keuze in bureaustoelen. Wat is nou verstandig om te kopen? Ga je voor de dure en heb je dan een goede? Of kan een goedkoper bureaustoel ook voldoende zijn. Wanneer je dagelijks last hebt van klachten in de rug, dan is het de moeite waard om verder te lezen. 

 

Rugklachten verhelpen

Het is belangrijk om te weten dat de rugklachten niet per direct verholpen worden door middel van een nieuwe rolstoel. De klachten zijn eenmaal opgebouwd en op deze manier zullen de klachten ook afbouwend afnemen. Het is belangrijk om niet de hele dag op je stoel te zitten. Maak tussendoor even een kleine wandeling, loop even naar het toilet, maak even een praatje met een collega of pak een bakje koffie. Een mens is tenslotte niet ervoor gemaakt om acht uur lang op dezelfde plek te zitten werken. 

 

Negeer de pijn niet

Het kan zijn dat na verloop van tijd de klachten in je rug afnemen of zelfs verdwijnen, maar daarom moet de pijn niet genegeerd worden. Houd zelf in de gaten hoe de klachten zich hebben ontwikkeld en neem contact op met een expert. Als er een diagnose kan worden vastgesteld, dan kan je beginnen met de nodige behandeling. 

 

Budget 

Er zitten behoorlijke prijsverschillen in bureaustoelen. De verschillen zitten zich voornamelijk in de functies van de bureaustoel. Des te meer opties de bureaustoel heeft, des te duurder de bureaustoel vaker is. Wellicht zorgt een verscheidenheid aan functies bij jou voor meer comfort. Dan kan er gekozen worden voor een duurdere bureaustoel. 

 

Ergonomische bureaustoel 

Heb je last van rugklachten en ben je opzoek naar een nieuwe bureaustoel? Bekijk dan eens de ergonomische bureaustoelen van Kato. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan ergonomische bureaustoelen. In allerlei kleuren, soorten, maten en prijsklassen. Ontdek al onze ergonomische bureaustoelen en wie weet zit jij over een tijdje een stuk comfortabelere op je aangeschafte bureaustoel. 

https://www.katokantoorinrichting.nl/bureaustoelen/ergonomische-bureaustoelen/