Serpentis
Image default
Bedrijven

Schakel voor glasschade een professionele glashandel in Weert in

Schakel voor glasschade een professionele glashandel in Weert in

Zodra u te maken krijgt met glasschade, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u geholpen wordt door de specialist. In dat geval doet het u goed om een keer contact op te nemen met de glashandel Weert. v.d. Akker glaszetters & glashandel bestaat uit een team van goed opgeleide glaszetters en bieden u een 24/7 service. Hierdoor kan er snel een specialist bij u op locatie langskomen en u bent er zeker van dat de glasschade op vakkundige wijze voor u wordt hersteld.

De glaszetter beschikt over ruime ervaring op het gebied van het herstellen van verschillende soorten glas

Om wat voor soort glas het bij u ook gaat, de glaszetter beschikt over ruime ervaring op het gebied van het herstellen van tal van projecten. Denk hierbij aan isolatieglas, veiligheidsglas, gelaagd glas, enkel glas, sierglas, figuurglas, glas in lood, raadglas, gehard glas,spiegels en verzilverd glas. In de meeste gevallen kan de de schade rechtstreeks worden verhaald bij uw verzekering.

Bespaar aanzienlijk op de kosten en kies voor glas isolatie

Denkt u aan het energiezuinig maken van uw woning, dan zijn zonnepanelen waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt. Maar heeft u ook wel eens overwogen om te kiezen voor glas isolatie? De glaszetter Weert beschikt over ruime ervaring op het gebied van het zetten van HR++ glas,waarmee u tot wel €250,- per jaar kunt besparen op de energiekosten.

Ontvang een gratis offerte bij u op locatie

Benieuwd geraakt wat de glaszetter Weert allemaal voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en ontvang een gratis offerte bij u op locatie. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een voorstel op maat verwachten.

https://akkerglas.nl/