Serpentis
Image default
Aanbiedingen

SDE+ subsidie aanvragen? Hier moet je op letten

De SDE+ subsidie, wat is het nou eigenlijk? SDE staat ook wel voor Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie. Deze subsidie stimuleert bedrijven om duurzame energie te produceren. Is er een groot, of klein, verschil tussen de kostprijs van grijze energie en de kostprijs van groene energie over een periode van X aantal jaar? Dan vergoed deze subsidie het verschil. Echter zijn er wel een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid energie dat geproduceerd gaat worden. Wil je meer weten over de SDE+ subsidie? In dit blog lees je er meer over, dus lees gerust eens verder.

De SDE+ subsidie
Deze SDE+ subsidie is ter bevordering van de productie van hernieuwbare energie door bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan energie door zon of wind. Ook energie uit biomassa of water kan een optie zijn. Echter is de SDE+ wel afhankelijk van de ontwikkelingen van de energieprijs. Hoe hoger de energieprijs, hoe hoger de subsidie. Zijn de prijzen erg laag? Dan is ook de subsidie lager.

Wanneer heb je recht op de SDE+?
Om recht te hebben op deze SDE subsidie moet je voldoen aan een paar voorwaarden. Je moet namelijk kunnen aantonen dat je beschikt over vergunningen, doorlaatwaarden van aansluitingen en exploitatieberekeningen. Weet je niet zeker of je dit allemaal hebt maar wil je wel in aanmerking komen voor deze subsidie? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Hezelburcht. Zij bieden namelijk optimale subsidieondersteuning om jouw ambities te realiseren. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden van subsidies en daarbij het gehele traject met jou doorlopen.

Raadpleeg de specialisten voor persoonlijk advies
Wil je meer informatie? Bezoek dan nu de website van Hezelburcht voor meer informatie. Hier kun je ook meer lezen over alle andere mogelijke subsidies. Wil je direct in contact komen met de specialisten? Neem dan gerust eens contact met ze op. Bel, mail of laat je gegevens achter via het contactformulier. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

https://www.hezelburcht.com/