Serpentis
Image default
Dienstverlening

Search4love: een nieuwe, professionele speeddating organisator

De online agenda van Search4love staat boordevol speeddate avonden die de komende tijd verspreid over het land plaatsvinden. Je kunt je onder meer opgeven voor speeddating Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Iedere bijeenkomst verloopt min of meer hetzelfde. We leggen het een en ander uit. Het begint allemaal met een registratie op search4love.nl. Ben je aangemeld en ingelogd, dan kun je een event kiezen en je daarvoor opgeven. De tickets krijg je gemaild. Nu hoef je tot de speeddateavond in principe niks meer te doen. Tenzij je nog even naar de kapper gaat, je nagels laat pimpen of een nieuwe outfit scoort natuurlijk. Oké, de speeddating-dag is aangebroken. Om 19.30 uur meld je je op de afgesproken locatie. Daar word je persoonlijk welkom geheten door gastheren en -dames en krijg je een heerlijk drankje aangeboden. Ook ontvang je een speeddatekaart met pen waarop je per date gaat aangeven of je een klik voelt of niet. Zodra iedereen binnen is, wordt het verloop van de avond uitgelegd. En dan, beginnen maar!

Ontmoet nieuwe mensen met speeddaten

Op een Search4love-avond krijgt iedere single 15 tot 20 andere singles te spreken. Dit geldt voor speeddating Den Haag, Deventer én Breda.

De dates duren vier minuten. Als je alleen komt en het allemaal best een beetje eng vindt, besef dat je niet de enige bent. Veel mensen gaan alleen speeddaten. Met vragen kun je de hele avond terecht bij het Search4love-team ter plekke. Aangezien je veel mensen leert kennen, is er een behoorlijke kans dat er iemand tussen zit met wie je het echt goed kunt vinden. Misschien ontmoet je eindelijk de liefde van je leven of je hebt er een nieuwe goede vriend / vriendin bij. Allebei erg waardevol toch?

Wij wensen je ongelooflijk veel plezier tijdens het speeddaten. We hopen dat het een vrolijke avond wordt waarop veel gelachen wordt en waar ook plaats is voor de nodige romantiek. Heb je nog vragen vooraf? Check de rubriek ‘Veelgestelde vragen’ op de website van Search4Love.

https://www.search4love.nl/