Serpentis
Image default
Dienstverlening

Spoedservice slotenmaker Den Haag 24/7

In een grote stad zoals Den Haag is de slotenmaker dag en nacht bereikbaar voor het geval er iemand buitengesloten is of wanneer er sloten vervangen moeten worden een inbraak. De spoedservice van slotenmaker Den Haag kan al binnen een half uurtje op locatie zijn om te helpen.

De spoedservice is 24/7 bereikbaar wat betekent dat je altijd geholpen kan worden wanneer je in Den Haag en omgeving woont. Als je op een zondag nacht buitengesloten raakt kun je dus gewoon het spoedservice bellen en word er meteen een slotenmaker op pad gestuurd. Het busje van de spoedservice is altijd onderweg en wanneer er een melding binnen komt word er gekeken welke busje er dichtbij zit. Op deze manier kunnen klanten sneller geholpen worden en hoeven ze niet lang te wachten op de slotenmaker.

Je kunt naast het bellen naar slotenmaker Den Haag spoedservice ook bellen wanneer er sloten vervangen moeten worden. Dit is bijvoorbeeld meestal het geval wanneer er ingebroken is. De bewoners willen dan natuurlijk dat de sloten zo snel mogelijk vervangen wat de spoedservice van slotenmaker Den Haag kan doen.

Buiten kantoortijden gaan de kosten voor de spoedservice wel omhoog omdat het slotenmaker bedrijf de werknemers meer geld moet betalen.