Serpentis
Image default
Bedrijven

Veilig & snel internationaal transport

Een betrouwbare en fijne logistieke partner vinden waar u overal ter wereld op kunt rekenen vinden, kan lastig zijn. Maar soms hoeft u helemaal niet ver weg te denken als u groots denkt. De oplossing kan gewoon om de hoek liggen. Namelijk in De Lutte. Internationaal transportbedrijf Sintrex is hier gevestigd, maar heeft naast Nederland ook vestigingen in Duitsland, Letland en Rusland. Doet u hier of elders in het buitenland veel zaken? Dan kan Sintrex het transport voor u verzorgen. Elke dag en op elk gewenst moment.

Hoe werkt Sintrex?

Sintrex biedt logistieke oplossingen en internationaal transport aan bedrijven die dit graag uitbesteden aan een professioneel transportbedrijf. Ze zijn een partner in transport & logistiek en kunnen het u een stuk gemakkelijker maken. Of u nu met name binnen Europa of erbuiten transporten nodig heeft, ze kunnen het oppakken. De communicatie hierover verloopt altijd in het Nederlands en via korte lijnen. Ze staan er dan ook om bekend vanaf 1989 al persoonlijk te werken en altijd afspraken na te komen.

In de EU heeft Sintrex in elk land lokale partners waardoor uw transport nog sneller dan u wellicht gewend bent, opgepakt kan worden. Sintrex verzorgt dan ook 24/7 transporten, inclusief spoedopdrachten. Dankzij het grote netwerk, hoge snelheid én nauwkeurigheid van de medewerkers van Sintrex kunt u erop rekenen dat uw lading veilig, betrouwbaar en snel op de plaats van bestemming is.

Van opslag tot spoedtransport

Overzichtelijk op een rij kan Sintrex de volgende soorten diensten voor uw bedrijf oppakken:

  • Goederen opslag;
  • Spoedtransport;
  • Groot en klein transport binnen en buiten Europa;
  • Douane formaliteiten;
  • Douane import en export;
  • Fiscaal advies en vertegenwoordiging.

Wilt u Sintrex benaderen om te peilen wat ze voor u kunnen betekenen? Bezoek dan direct hun website en neem contact op met internationaal transportbedrijf Sintrex uit De Lutte.

https://www.sintrex.nl/