Serpentis
Image default
Bedrijven

Voor al uw belijning

Belijning sportvelden en meer

In veel gevallen kan belijning zeer relevant zijn. Ons bedrijf kan voor veel verschillende vormen van belijning zorgen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het belijnen van de parkeerplaats. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u wilt dat een parkeerplaats er zeer ordentelijk uit gaat zien. Maar ook omdat dit praktischer is en er dan meer auto’s in kunnen, omdat de mensen die gaan parkeren een veel duidelijker overzicht hebben. Maar ook andere soorten van belijning is mogelijk. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het belijnen van magazijnen.

Zodat u er een looproute kunt neerzetten en er zijn nog veel meer mogelijkheden waar u aan kunt denken. Bijvoorbeeld ook het belijnen van belijning sportvelden, en een een sportvloer belijning. Maar wat zijn nu de voordelen van ons bedrijf? Bijvoorbeeld als het gaat om de sportvloer belijning.

Veel verschillende projecten

Een belangrijk punt van ons bedrijf is dat wij zeer veel verschillende projecten aanpakken. Dit hadden we in de introductie ook al even uitgebreid beschreven, maar dat is dus ook echt een feit. Van sportvelden, parkeergarages, bedrijfshallen en nog veel meer. We hebben met veel projecten ervaring, maar ook als we nog geen ervaring hebben met een specifiek project, dan staan wij u graag ter dienst. Op onze website vindt u de verschillende mogelijkheden.

Veel ervaring goede kwaliteit verf

Bij de belijning is het uiteraard belangrijk dat er sprake is van verf van een zeer goede kwaliteit. Het zou namelijk zonde zijn als de lijnen snel wegvagen, want dan moet het allemaal weer opnieuw gedaan worden. De kwaliteit verf die wij gebruiken gaat zeer lang mee en wordt bijvoorbeeld ook bij de wegenbouw gebruikt. U kunt er dus van uit gaan dat u zeer lang kan genieten van goede kwaliteit lijnen!