Serpentis
Image default
Bedrijven

Witte t shirt heren: hoe te stijlen?

Een kwalitatief goed witte t shirt heren dat lekker zit… Het kan lastig zijn om de perfecte pasvorm te vinden. En als je eenmaal het perfecte witte t shirt heren hebt gevonden, hoe draag je dit dan? Hieronder worden enkele tips gegeven hoe je comfortabel maar stijlvol de deur uit gaat!

–          Formeel

Als jij een kwalitatief goed wit shirt hebt kun je dit combineren in al je zakelijke outfits. Draag het bijvoorbeeld met een mooie broek en nette schoenen.

–          Maatje groter

Het is tegenwoordig helemaal hip om oversized kleding te dragen. Koop je wit shirt een maat groter of zelfs twee maten groter om mee te gaan met deze trend. Het grote voordeel is dat het ook nog eens heerlijk comfortabel zit!

–          Eenvoudig

Een wit t shirt is het perfecte basic kledingstuk. Ga voor een simpele en eenvoudige look door bijvoorbeeld een spijkerjas over je wit shirt te dragen.

 

Maatadvies witte t shirt heren

Zorg ervoor dat je wit shirt een goede pasvorm heeft. Dit vergroot niet alleen het draagcomfort, maar zorgt er ook voor dat het er netjes uit ziet. Ga jij voor de oversized trend? Koop dan je shirt een of twee maatjes te groot.

 

Let op!

Draag ten alle tijden waar jij je goed in voelt! Deze tips helpen je wellicht op weg, maar zorg ervoor dat je jezelf prettig voelt in wat je draagt. Hierdoor straal je zelfverzekerdheid uit en voel je jezelf beter!

 

https://web-wings.nl/