Serpentis
Image default
Bedrijven

Zorg voor een optimale werkplek en kies voor tweedehands meubilair?

Een fijne plek om thuis te kunnen werken

Of u nu net aan een nieuwe baan bent beginnen of gaat thuiswerken in verband met de COVID-19-protocollen, in alle gevallen is een goede werkplek een must. Wat in het begin lijkt als iets wat ook opgelost kan worden door aan de eetkamertafel te zitten, blijkt op de lange termijn een van de meest belangrijke plekken van het huis te worden. Wilt u liever niet al teveel investeren in een werkplek of heeft u een klein budget gekregen vanuit de werkgever? In beide gevallen doet het u zeker goed om eens de mogelijkheden te overwegen die er zijn op het gebied van tweedehands meubilair.

Ben lief voor uzelf en kies voor een thuiswerk stoel en een thuiswerk bureau

Thuiswerken is niet voor iedereen weggelegd. Na verloop van tijd kan het zomaar zo zijn dat u zichzelf eenzaam, geïsoleerd en gefrustreerd voelt. Het kan zelfs zo zijn dat u uw collega’s gaat missen. Ben lief voor uzelf en kies voor een thuiswerk stoel en een thuiswerk bureau om de werkplek zo aangenaam mogelijk te maken.

Zorg ervoor dat u duidelijke grenzen stelt

De grenzen tussen uw vrije tijd en werk worden steeds vager. Zorg ervoor dat u duidelijke grenzen stelt en kies voor een specifieke ruimte die is toegewijd aan uw werk. U blijft beter gefocust, bereikt u uw doelstellingen en blijft u productief.

De pauzes moet u blijven plannen

Om de dag beter op te kunnen splitsen, en even achter uw scherm vandaan te kunnen komen, blijft het belangrijk om uw pauzes in te blijven plannen. Pak een glas water, iets te eten en ga vol energie aan de slag als je weer achter je computer zit.