Serpentis
Image default
Bedrijven

Zuiver water uit de goedkoopste bron

Hoe een drinkwaterkoeler werkt

Een leidingwaterkoeler tafelmodel biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen kamertemperatuur of koeling voor het water dat u wilt drinken. Om u een uitstekend drinkgenot te garanderen, werkt een waterkoeler met een combinatie van technologieën. Het belangrijkste element is de vaste wateraansluiting, die u een onbeperkte hoeveelheid water direct uit de kraan levert. Het wordt hygiënisch gereinigd en ook direct in het apparaat gekoeld.

Zo krachtig is de koeling

De hoeveelheid water die een leidingwaterkoeler tafelmodel tot heerlijk lage en verfrissende temperaturen kan gebracht worden, bedraagt voor sommige modellen tot meer dan twintig liter per uur. De temperaturen kunnen meestal worden ingesteld tussen drie en twaalf graden. U kunt altijd kiezen tussen ongekoeld en koud water. Ongeacht de temperatuur wordt het altijd zo goed mogelijk gereinigd en uiterst kostenefficiënt geproduceerd.

Wat maakt gebotteld water eigenlijk zo duur om te kopen

Of je het nu koopt in literflessen of bestelt voor een waterkoeler met verwisselbare vaten, u betaalt in principe altijd meer voor de verpakking dan voor het water zelf. Met een waterkoeler leidingwater kunt u alle extra kosten vermijden door gebruik te maken van een vaste wateraansluiting.

Hygiëne is belangrijk

Het elektriciteitsverbruik voor extra koeling van de waterflessen is dus niet meer nodig. Op deze manier kan een huishouden of een bedrijf aanzienlijke bedragen besparen. Eenmaal het toestel aangesloten is op de watervoorziening draait het apparaat bijna vanzelf. Experts raden u aan om regelmatig de filters en de eventueel aanwezig Uv-lamp te laten vervangen.

De leveranciers hechten altijd belang aan de kwaliteit van het water dat uit u leidingwaterkoeler tafelmodel stroomt. Hygiënesysteem zorgen ze voor een veilig en gezond eindproduct.

De eerste stap is altijd de onzuiverheden verwijderen, terwijl gezonde mineralen en sporenelementen in het water blijven. Om dit te bereiken word vaak gekozen voor actieve kool.

https://sprankle.info/nl