Serpentis
Image default
Telefonie

3x waarom een telefoonhoesje belangrijk is

Als je een smartphone bezit, en deze kans is groot, dan heb je ongetwijfeld wel een keer meegemaakt dat jouw smartphone op de grond viel of per ongeluk uit je handen glipte. Als je bedenkt hoe afhankelijk we van onze smartphone geworden zijn, moet je er niet aan denken dat je een dag zonder telefoon moet leven. Het is dan ook verrassend om te zien hoeveel mensen er rondlopen zonder een smartphonehoesje om hun telefoon. Als jij één van die mensen bent die jouw telefoon ‘hoesjesvrij’ houdt, zijn hier drie redenen waarom je dit besluit toch eens moet heroverwegen.

1. Betere grip

Je telefoon uit je handen laten glijden kan voorkomen worden door een telefoon hoesje te bestellen met extra grip. Hierdoor krijg je veel meer houvast terwijl je je telefoon gebruikt, en wordt de kans dus ook een stuk kleiner dat jouw telefoon in duizend stukjes op de grond kan vallen door onoplettendheid.

2. Beschermt het scherm

We weten allemaal dat het scherm meestal het eerste slachtoffer is van een stevige val. Welnu, in plaats van reperatiekosten te betalen om een gebarsten scherm te repareren, kun je beter een Apple hoesje kopen dat rondom bescherming biedt. Er is genoeg aanbod om uit te kiezen: van flipcases, bookcases tot zelfs hoesjes met military grade!

3. Langere levensduur

De deur uitgaan en je telefoon vergeten overkomt je één keer, maar daarna nooit meer. Zo dol zijn we op onze smartphones! Ze krijgen een speciaal plekje in onze dagelijkse levens. Maar hierdoor wordt jouw telefoon ook dagelijks blootgesteld aan viezigheid en vuil. Je wast je handen als je thuiskomt, maar hoe zit het met jouw smartphone die ook overal mee naartoe gaat? Een iPhone 13 case kan gemakkelijk schoongemaakt worden en zal tevens dienen als extra beschermingslaag van je telefoon. De webshop Casimoda heeft alles wat je nodig hebt om je telefoon veilig te beschermen tegen alledaagse schade.