Serpentis
Image default
Kinderen

Ardennen met kinderen: het avontuur lonkt!

Bij de Ardennen denken veel mensen alleen aan de schitterende wandeltochten en fietstochten die je hier door de beeldschone natuur kunt maken. Daardoor zien ze het niet als een goede plek om met de kinderen op vakantie te gaan. Toch heeft de Ardennen zo veel meer te bieden dan alleen wandelen en fietsen. Naar de Ardennen met kinderen wordt één groot avontuur met onze tips voor een fantastische vakantie voor het hele gezin.

Ontdek eeuwenoude onderaardse gangen

In de Ardennen vind je talloze prachtige onderaardse gangenstelsels. Deze wachten allemaal om ontdekt te worden door jullie! Samen met een ervaren gids trek je de duistere onderaardse wereld in en ga je op avontuur. Na deze spannende ontdekkingstocht is het tijd voor het volgende avontuur. Spring en de auto en zie snel wat de Ardennen nog meer te bieden heeft. Terwijl je rijdt door het glooiende landschap, langs rustige kabbelende beekjes en indrukwekkende watervallen, zul je ook snel de eerste eeuwenoude burchten en kastelen zie  verschijnen. Verscholen tussen de groene heuvels kijken zij trots uit over de omgeving. Veel van deze kastelen kun je bezoeken. Laat je meeslepen door de spannende verhalen over stoere ridders en prinsessen die hier ooit gewoond hebben. En ga op ontdekkingsreis door de smalle gangen van het kasteel.

 

Naar de Ardennen met kinderen

Als je kinderen wat ouder zijn, dan kunnen de avonturen ook wat spannender! Wat dacht je bijvoorbeeld van abseilen van metershoge steile kliffen? Of raften over wilde rivieren die dwars door de schitterende natuur stromen. Of je kinderen nu jong of oud zijn, de Ardennen heeft voor ieder wat wils. Het is dus zeker geen gebied voor alleen voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De Ardennen met kinderen bezoeken is dus zeker aan te raden!

https://indardennen.be/ardennen-met-kinderen/