Serpentis
Image default
Bedrijven

Dankzij Auxzenze geeft u cybercriminelen geen enkele kans!

Beveilig uw bedrijfsnetwerk tegen ongewenste datalekken

Social engineering

Cybercriminelen proberen telkens op nieuwe manieren toegang te verkrijgen tot uw netwerk. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van social engineering. Dit houdt in dat hackers de werknemers van een bedrijf misleiden om zo informatie te verkrijgen. Phishing is hier een voorbeeld van. Het is daarom aanbevolen dat een bedrijf een social engineering specialist, zoals bijvoorbeeld Auxzenze, inschakelt om alle data te beschermen.

Zwakke plekken opzoeken

Auxzenze is een technologisch expert gespecialiseerd in de beveiliging van online werkplekken. Ze maken gebruik van verschillende methodes. Eén van de meest efficiënte technieken die ze toepassen, is het ‘ethical hacking’ Een ethical hacker doet eigenlijk het werk van een cybercrimineel na. Ze maken hierbij gebruik van een penetratietest. Deze penetratietest is bedoeld om de zwakke plekken in uw netwerk op te sporen. Ethical hacking legt zo de kwetsbaarheden van uw systeem bloot en geeft u de kans om deze extra te beveiligen.

Data security

Eenmaal u de zwakke plekken in uw netwerk kent, is het zaak om de beveiliging van deze data te herzien. Auxzenze is daarom ook een expert in data security. Data security betekent dat alle persoonlijke en bedrijfsinformatie beschermd wordt tegen gegevensverlies of datalekken. Dankzij een efficiënte data security kunnen gevoelige gegevens niet in verkeerde handen vallen en kan er dan ook geen misbruik van gemaakt worden.

Expert in databeveiliging

Auxzenze is een uiterst geschikt partner om uw online data te beveiligen. Deze social engineering specialist maakt gebruikt van efficiënte en professionele methodes om zwakke plekken in uw systeem op te sporen en deze stevig te beveiligen. Dankzij het uitstekende werk van Auxzenze krijgen cybercriminelen dan ook geen kans om met uw data aan de haal te gaan!

https://www.auxzenze.nl/