Serpentis
Image default
Telefonie

De hockeystick van de technologie

De technologische vooruitgang van vandaag de dag is echt een hockeystick vergeleken met vroeger. Waar je in het begin van de 21ste eeuw nog moest werken met een inbelverbinding via de telefoonlijn, hebben we het vandaag de dag over 5G.

5G

5G wordt weer het nieuwste en snelste netwerk wat tot nu toe kennen. Met download speed van meerdere Gigabytes en ook een upload speed van een aantal Gigabytes zal dit ervoor zorgen dat de informatie voorziening nog sneller zal verlopen. Je bent nu nog sneller op de hoogte van het laatste nieuws dat betrekking heeft over een moord die heeft plaatsgevonden op de Bahama’s. Wil je dit eigenlijk wel weten? Nee eigenlijk niet. Maar je hebt geen keus. Je krijgt het te weten of je het nu wilt of niet. Je zult wel moeten. De druk die vanuit de maatschappij ook wordt gelegd op het individu zorgt ervoor dat iedereen constant op de hoogte moet zijn van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen binnen verschillende categorieën. Of het nu gaat om sport, binnen- of buitenland, Amusement en nog veel meer. Je dient als mens op de hoogte te zijn van alles. En als je dat niet bent dan wordt je erop aangesproken door anderen. Dit is die sociale druk die ik net heb besproken. Het constant afvragen van dingen die anderen belangrijk vinden. Maar wat jijzelf belangrijk vindt dat is niet aan de orde.

Slimhuis

Waar we vroeger alleen gebruik maakte van een computer voor het gebruik van internet is het tegenwoordig werkelijk ontploft. Denk maar eens aan al die slimme apparaten die bij jouw thuis hangen. Deze zijn allemaal verbonden met het internet en werken via het internet ook nog eens samen met elkaar. De afstandsbediening voor dit alles heb je in broekzak zitten. Dit is namelijk je telefoon. Met de telefoon kun jij alles in je huis bedienen. Die Samsung Galaxy A51 zorgt ervoor dat je overal in huis licht hebt en dat je favoriete muziek wordt afgespeeld. Dit is dan uiteraard ook mogelijk via een slimme speaker die door middel van commando’s alles in huis bestuurd. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de Samsung Galaxy A51 goed beschermd. Dit kan via een Samsung Galaxy A51 telefoonhoesje. Dit Samsung Galaxy A51 telefoonhoesje zorgt ervoor dat jij met een gerust hart je telefoon kunt gebruiken.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung-galaxy-a51-hoesjes