Serpentis
Image default
Telefonie

Je scherm repareren in Breda? PDA Repair doet het snel en vakkundig!

Voor Samsung of iPhone scherm reparatie Breda is PDA Repair een vertrouwd adres. Dit familiebedrijf is al meer dan 20 jaar actief in de branche. Klanten uit het hele land weten PDA Repair te vinden. Ook jij kunt er aankloppen voor:

-het vervangen van een kapot tablet- of telefoonscherm;

-het herstellen van waterschade;

-het vervangen van een versleten batterij;

-softwareproblemen.

Het plaatsen van nieuwe accu’s doen de PDA Repair-medewerkers dagelijks. Vrijwel iedereen is tegenwoordig dag in dag uit, vaak en lang online is. Even je banksaldo checken, een paar mails beantwoorden, je moeder bellen en nieuwe sneakers kopen: dit en veel meer doen we allemaal via onze telefoon / tablet. De batterijen draaien daardoor continu op volle toeren.

We geven je wat tips voor slim accugebruik.

Je hoort er verschillende dingen over, maar je telefoon helemaal leeg laten lopen is echt geen goed idee. Moderne lithium-ion batterijen kunnen zichzelf uitschakelen als ze op zijn en hierbij kan de ingebouwde veiligheid tegen oververhitting beschadigd raken. Laad dus op voordat je phone helemaal leeg is. Kleine beetjes opladen tast de accu niet aan. Leg je apparaat dus vooral tussendoor even aan de lader.  Experts raden een batterijsterkte tussen 25% en 75% aan. Hij werkt dan het best en gaat het langst mee. De temperatuur is ook van invloed. Vrieskou en extreem hoge temperaturen worden afgeraden. Normaal gesproken moet je zeker een hele dag je telefoon kunnen gebruiken zonder op te laden. Lukt dat niet meer, kom dan gerust naar PDA Repair voor een nieuwe accu. Er zijn originele batterijen op voorraad voor alle gangbare modellen Apple en Samsung.

Om PDA Repair te bereiken, kun je online een formulier invullen. Je wordt dan zo snel mogelijk gebeld of je ontvangt een mailtje. Rechtstreeks contact opnemen kan ook. Dit zijn de adres- en contactgegevens van PDA Repair:

Neerloopweg 17

4814 RS  Breda

076 533 93 05

info@pdarepair.nl

Wil je langsgaan, maak dan van te voren even een afspraak.

https://pdarepair.nl/