Serpentis
Image default
Woning en Tuin

De leukste en veelzijdigste meubelwinkel van Nederland!

Op zoek naar nieuwe meubels? Heb je al gehoord van Emob.nl? Emob is een  grote online meubelwinkel, met een zeer groot assortiment aan betaalbare meubelstukken! Een echt woonwarenhuis. Wij zullen je meer vertellen over deze leuke meubelwinkel zodat je een goed beeld krijgt van wat je er zoal zou kunnen kopen als je nieuwe meubels nodig hebt. Lees wat het zo leuk maakt om bij dit bedrijf te shoppen.

Echt alle meubels te koop

Waar ik Emob zelf echt in vind uitblinken is het assortiment. Dat is namelijk heel erg breed. Hierdoor kun je eenvoudig meubels bij elkaar vinden die bij elkaar passen. Waardoor je niet al die tal van shops moet doorlopen om een modern en aansprekend interieur samen te stellen. Voor slaapkamers, eetkamers en kantoren biedt Emob complete sets aan. Waardoor je direct een heel interieur koopt dat perfect bij elkaar aansluit. Een kamer inrichten hoeft niet moeilijk te zijn! Maar ook wanneer je wel de keuzevrijheid wil hebben en zelf een interieur wil samenstellen, valt er genoeg te combineren! Wat betreft eenpersoonsbedden kun je bijvoorbeeld meer dan 100 verschillende bedden kopen. Qua assortiment heeft Emob vaak een groter aanbod dan de meeste van haar concurrenten.

In het design dat jou aanspreekt

Een andere sterkte van dit bedrijf is dat de meubels een tal aan verschillende designs kent. Per meubel categorie vind je zeer uiteenlopende dessins. Een goed voorbeeld hiervoor zijn de salontafels die je bij Emob kunt kopen. Aan alle verschillende gebruikerswensen is er gedacht. Zo zijn er verschillende vormen salontafels, diverse salontafels op wieltjes, designs met afgewerkt met beton, glas, of metaal. Maar ook salontafels met een zeer modern en futuristisch design. Zo vind je altijd een meubelstuk dat past binnen jouw interieur.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Qua prijs/kwaliteit zit je goed bij Emob! Voor elk budget kun je bij Emob een leuk meubelstuk kopen. De kwaliteit van het meubilair is vergelijkbaar met andere grote spelers in de meubelbranche. Voor het goedkoopste meubilair kun je niet verwachten dat dit oneindig mee zal gaan, echter kun je bij Emob.nl voor een klein budget nog steeds meubels kopen waaraan je jarenlang plezier zult beleven. Voor mensen met een ruimer budget, verkoopt Emob kwalitatief meubilair gemaakt van hoogwaardige materialen zoals massief hout en metaal.  Emob verkoopt een aantal meubelmerken die je wellicht al kent. Denk o.a. aan de merken Lifetime en Vipack. 

Snel en voordelig in huis

Een groot nadeel van online meubels bestellen is doorgaans dat je er met de hoofdprijs vandoor gaat wat betreft lever- en verzendkosten. Waar het nu eenmaal niet goedkoop is om meubels te verzenden, doet Emob er veel aan om de meubels tegen lage kosten en snelle levertijd bij je te bezorgen. Zo wordt er voor grote, zware pakketten máár €14,95 aan verzendkosten gerekend. Dit is ongekend laag wanneer je dit vergelijkt met gevestigde namen zoals Ikea en Leenbakker. Die rekenen je al gauw €30-40 aan verzendkosten door. Dit is in combinatie met het grote assortiment tegen schappelijke prijzen een doorslaggevende factor waarom ik een fan van Emob ben geworden. Je betaalt lage verzendkosten en hebt lang plezier van je aangekochte meubels!